Всеки, който от днес осъществи търговска сделка със санкционираните по

...
Всеки, който от днес осъществи търговска сделка със санкционираните по
Коментари Харесай

250 000 долара глоба за всеки, който осъществи в САЩ сделка със санкционираните по закона Магнитски

Всеки, който от през днешния ден реализира комерсиална договорка със глобените по закона " Магнитски " българи на територията на Съединените щати, предстои на санкция от най-малко 250000 $.

Прокуратурата у нас разгласи, че стартира работа по данните за корупция. Силна политическа реакция на обстоятелствата в отчета на американското министерство на финансите у нас.

Сред шестимата, включени в отчета, има единствено един, заемащ държавен пост - това е Илко Желязков, който е заместник-председател на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства. От през вчерашния ден той е излязъл в отпуск, оповестиха за " По света и у нас " от бюрото.

В невижданата по размер глоба има данни за корупция за обвинения Васил Божков, който сега живее в Дубай, за някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Другите глобени са някогашният заместник-министър на стопанската система Александър Манолев, някогашни държавни чиновници са Петър Харалампиев и Красимир Томов.

64 компании, свързани с бизнеса на българите, също попадат под глобите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР