Всеки, който има куче, знае забавната гледка, в която домашният

...
Всеки, който има куче, знае забавната гледка, в която домашният
Коментари Харесай

Учени установиха какво сънуват кучетата и това може да ви просълзи

Всеки, който има куче, знае занимателната панорама, в която домашният любим трескаво размята лапи в близост, до момента в който спи, като че ли преследва мислена котка.

Но какво в действителност сънуват кучетата? Вкусна храна, обичаните играчки? Учени от Харвард неотдавна откриха отговора на този значим въпрос, написа Bright Side. Няма по какъв начин да не ви трогне.

Снимка: Anna Hoychuk / Shutterstock

Според последните изследвания, кучетата сънуват хората, към които са най-привързани. С други думи, техните притежатели.  

„ Хората сънуват това, което ги е разтревожило най-вече денем, само че в неразбираем и абсурден формат. Няма причина да имаме вяра, че животните са разнообразни. - споделя доктор Деирдри Барет. Като имаме поради, че кучетата могат извънредно доста да се привържат към хората, тогава най-вероятно кучето сънува вашето лице, миризма и какъв брой щастливи ви прави. От друга страна, кучето може да сънува, че прави нещо, което ви ядосва. “

Както можете да очаквате, множеството хора не остават безразлични, като чуват сходна вест и стартират да качват фотоси със спящите си кучета дружно с прочувствени мнения. Много хора дотам се трогват от мисълта, че кучето им ги сънува, че не могат да сдържат сълзите си. И ние ги разбираме.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР