Всеки иска да види в очите на партньора си щастие,

...
Всеки иска да види в очите на партньора си щастие,
Коментари Харесай

7 начина да накарате партньора си да се почувства специален

Всеки желае да види в очите на колегата си благополучие, когато двамата са дружно. Става въпрос за незабравими моменти, които могат да значат доста за взаимния ви живот. Когато става дума за основаване на изключителна връзка, е значимо да помните, че става дума за това да поставите колегата си поставяте преди всичко и да му оказвате най-хубавата поддръжка. За тази цел можете даже да възприемете занимателен и лек метод и да създадете моменти, които да оставят трайно усещане. Като вплетете във връзката си игриви изненади, ангажиращи действия и непрекъснати докосвания, можете да накарате колегата си да се усеща обичан и скъп по метод, който носи наслада и неспокойствие и на двама ви.

И по този начин, пригответе се да разгледате разнородни креативен и занимателни хрумвания за това по какъв начин да накарате колегата си да се почувства специфичен.

Така ще създадете тези незабравими мемоари, които ще задълбочат връзката ви и ще поддържат искрата жива.

Планирайте изненадващи срещи

Изненадайте колегата си със занимателна и непредвидена среща. Това може да бъде пикник в парка, непринудено пътешестване или тематична вечер вкъщи. Елементът на изненада прибавя неспокойствие и демонстрира, че сте вложили мисъл в основаването на неизмеримо прекарване единствено за него. Това може да същински повратен миг във връзката ви в случай че се намирате в застой.

Правете откровени похвали

Изразете възхищението си от обичания си, като му вършиме откровени похвали. Признайте мощните му страни, хубост и неповторими качества. Също по този начин покажете благодарност за дребните неща, които той прави за вас. Истинските и съответни похвали могат да го накарат да се почувства оценен. По този метод ще покажете, че в действителност виждате всичко, което той прави за връзката ви.

 колегата си

Слушайте и присъствайте

Покажете на колегата си, че в действителност ви е грижа, като го слушате интензивно. Включвайте се в смислени диалози, питайте го за деня му и предлагайте поддръжка, когато има потребност от нея. Присъствието и вниманието демонстрират, че той е приоритет в живота ви.

Правете изненадващи дарове

Изненадвайте колегата си със страхотни дарове, които са съобразени с неговите ползи и желания, карайки го да се усеща добре. Това може да е нещо, за което е загатнал, че желае, да вземем за пример книга от обичания създател или билети за футболен мач на тима, от който се вълнува. Жестът на подаряване демонстрира, че обръщате внимание на желанията му и желаете да го извършите благополучен.

 колегата си

Създавайте персонализирани моменти

Планирайте действия или изненади, които отразяват неповторимите ползи и занимания на гаджето ви. Това може да бъде подготвяне на обичаното му ядене, образуване на кино вечер с обичаните филми или да го заведете на място, което постоянно е желал да посети. Приспособяването на прекарванията към това, което обича демонстрира, че го познавате и ви е грижа за него на по-дълбоко равнище.

Случайни прояви на добрина

Показвайте инцидентни прояви на добрина и грижовност през цялата ви връзка. Това може да бъде оставянето на сладки бележки за колегата си които той да откри, да го изненадате със закуска в леглото или да му подадете ръка, когато минимум чака това. Тези дребни жестове демонстрират вашата обвързаност и внимание.

 колегата си

Подкрепете неговите цели и фантазии

Когато обмисляте по какъв начин да го накарате да се усеща обичан, постоянно подкрепяйте задачите и фантазиите на колегата си. Бъдете най-голямата му поддръжка и отбелязвайте достиженията му по пътя. Покажете същинска религия в качествата и стремежите и дайте да разбере, че сте отсреща, с цел да го подкрепите на всяка крачка по пътя.

Като се включвате интензивно в фантазиите му, оказвате непоколебима поддръжка, а също го карате да се усеща мечтан и скъп по един бездънен метод. Това освен укрепва връзката ви, само че и му дава опция да доближи нови висоти и да осъществя капацитета си. По този метод връзката ви ще стане още по-силна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР