Всеки иска да открие любовта на живота си, като късметлии

...
Всеки иска да открие любовта на живота си, като късметлии
Коментари Харесай

6 признака, че вие сте любовта на живота му

Всеки желае да открие любовта на живота си, като късметлии са тези, които към този момент са го създали. Макар да няма идеални хора, когато намерим нашата сродна душа, този човек за нас е съвършен. С наслада одобряваме всяко негово несъвършенство и го обичаме подобен, какъвто е, тъй като знаем, че той е единственият за нас. Ако се чудите дали и сътрудникът ви гледа на вас по същия метод, продължете да четете, тъй като тази публикация може да ви помогне.

Ето и няколко признака, че вие сте любовта на живота му:

Поставя ви преди всичко

Винаги е разполагаем за диалози и проекти, появява се в точния момент и поставя старания, с цел да ви направи щастливи. Когато имате потребност от него, той е там с изслушващо ухо и поддръжка. Той взема поради възприятията ви, когато взема решения, и желае да знае мнението ви за огромни промени в живота, като да вземем за пример постъпване на нова работа. Това значи, че той има съществено отношение към вас и че ви приема за любовта на живота му.

 любовта на живота

По-внимателен и грижлив е от нормално

Ако той е по-внимателен и грижлив от нормално, това може да е знак, че е сериозен към вас и желае да преминете на последващо равнище. Възможно е да ви изслушва повече, да се обажда или да изпраща известия по-често или да е по-подкрепящ и окуражаващ, в сравнение с преди. Това е различен симптом, че той евентуално е осъзнал, че сте любовта на живота му.

Мисли на правилото моето е твое

Той няма да е взискателен към „ неговите “ неща, защото ще ги счита за ваши също. От обличането на неговите облекла до потреблението на обичания му шампоан, той няма да има нищо срещу, в случай че употребявате неговите движимости, въпреки в някои обстановки това да би било дразнещо.

Той демонстрира, че е благополучен да употребявате движимостите му, че към този момент гледа на тях като на ваши общи, а освен като на негови. Това прекосяване от мои към наши е показателно за връзка, която е мощна и сериозна и явен знак, че вие сте любовта на живота му.

 любовта на живота

Не демонстрира интерес към други евентуални любовници

Ако той заобикаля други хора и слага вас над всичко, това е индикация, че има съществени планове към вас и мисли, че сте любовта на живота му. Той ще заобикаля да приказва за други дами, изключително по сантиментален метод. Може даже да спре да беседва с други, без значение дали посредством обществените медии, лице в лице или по телефона, в случай че сметне, че това може да ви нервира.

Търси непрекъсната физическа фамилиарност с вас

Тук не приказваме въобще единствено за фамилиарност в леглото. Той може да откри дребни способи да остане покрай вас, като продължителни обятия, целувки по челото или държане на ръката ви. Той също по този начин постоянно ще протяга ръка към вас, ще бъде подготвен да изслуша мислите ви и ще се отвори за възприятията си. Това потвърждава, че възприятията му към вас единствено са се засилили с течение на времето и че ви счита за любовта на живота си.

 любовта на живота

Прави тънки подмятания

Подаръците и предложенията, свързани със сериозна ангажираност от страна на един мъж могат да бъдат значими индикатори за пристрастеност и предпочитание към развиването на връзката. Тези сигнали могат да бъдат от решаващо значение, тъй като отразяват неговото удивление и обвързаност към вас, и стават още по-значими, когато той стартира да обмисля връзка, която ще бъде дълготрайна.

Третирането ви като част от фамилията му и включването ви в фамилни събития демонстрира, че той желае да се ожени за вас скоро и желае фамилията му да ви одобри, тъй като във ваше лице е разкрил любовта на живота си.

Дали една връзка ще продължи за цялостен живот, единствено времето ще покаже. Но в случай че в описанието откривате колегата си, може да се смятате за късметлийка.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР