Всеки иска да намери най-подходящия партньор, с когото да прави

...
Всеки иска да намери най-подходящия партньор, с когото да прави
Коментари Харесай

Зодията, с която ще правите най-добър секс

Всеки желае да откри най-подходящия сътрудник, с който да прави необикновен секс и да получава вълнуващи оргазми. Астролозите дават насоки за оптималната полова съгласуемост сред другите зодии.

Овен

Сексуален жанр: Страстни и нетърпеливи, вие желаете бързо да преминете към значителната част. Знаете какво желаете и го желаете в този момент. Не обичате захаросаните неща, по тази причина търсите сътрудник, който да ви даде тъкмо това, което желаете в спалнята.

Сексуална съгласуемост: Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Телец

Сексуален жанр: Телците обичат да бъдат извоювани, постепенно и ловко съблазнени. Вие сте чувствени и обмисляте своите решения, само че когато откриете, че сте намерили верния, желаете единствено него. Падате си по премисления и без затруднения секс и притежавате либидо, което може да ви държи на гребена на вълната цяла нощ.

Сексуална съгласуемост: Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби.

Близнаци

Сексуален жанр: Този двойнствен знак се подтиква в началото умствено и по-късно физически. Когато сте привлечени от някого, той би трябвало бързо да ви вкара в спалнята, защото елементарно се разсейвате и вниманието ви може да бъде извоювано от нещо друго. Сексът обезпечено ще бъде парещ и цялостен с опити. Обичате да говорите по време на секс.

Сексуална съгласуемост: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Рак

Сексуален жанр: Вие не търсите просто секс. През по-голяма част от времето извънредно прочувствените Раци желаят връзка и един път, когато заловен някого с щипките си, няма да желаят да го пуснат. Макар че в началото може да изглеждате срамежливи, вие сте нежни и надълбоко се привързвате, когато се почувствате удобно.

Сексуална съгласуемост: Телец, Дева, Козирог, Скорпион Риби.

Лъв

Сексуален жанр: Лъвът, който самичък се митологизира, желае да бъде звездата и е толкоз трагичен в леглото, както в живота. Обичате вниманието и в случай че не спирате да получавате похвали в спалнята, се раздавате оптимално на колегата си. Искате да бъдете погалени безусловно и физически. Лъвовете по рождение са положителни любовници, изобретателни и отдадени. Не приемате "не " за отговор, по тази причина мъжете би трябвало да са подготвени на всичко с вас.

Сексуална съгласуемост: Овен, Стрелец, Близнак, Везни и Водолей.

Дева

Сексуален жанр: Всички мислят, че Девите са целомъдрени, само че в действителност сте прелестни. Обичате да вършиме секс на чисто място, където се чувствате удобно. Вие сте сладки, сантиментални, проведени и предпочитате да бъдете в спокойни връзки и с по-малко нападателни сътрудници. Макар че в началото може да реагирате шокирано, когато ви предложат нещо по-разкрепостено в леглото, в действителност скрито сте заинтригувани.

Сексуална съгласуемост: Телец, Козирог, Рак, Скорпион и Риби.

Везни

Сексуален жанр: Изисканите Везни са толкоз интелектуални, колкото и перфекционисти - отлични сътрудници в леглото. Често сте заинтригувани от еротиката и нови концептуални подходи към удоволствието. Вие сте открити, свободомислещи, само че изтънчени, по тази причина най-вероятно бихте пробвали всичко, стига да не е прекомерно жестоко.

Сексуална съгласуемост: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Сексуален жанр: На Скорпиона му се носи славата на доста буйна натура и това важи и във връзка с секса. Вие сте загадъчни, прочувствени и предпочитате по-комплексния секс, в сравнение с единствено 20-минути в мисионерска поза. Когато решите, че сте намерили подобаващия за вас, ще му покажете на какво сте способни, а вие несъмнено сте положителни в леглото.

Сексуална съгласуемост: Рак, Риби, Близнак, Везни и Водолей.

Стрелец

Сексуален жанр: Вие сте пламенни и енергични пътешественици, и умеете да накарате колегата си да се почувства като единствен, когато сте в леглото с него, само че в случай че разберете за някое по-вълнуващо премеждие сте подготвени бързо да се впуснете в него. Обичате заниманието и опитите в секса.

Сексуална съгласуемост: Овен, Лъв, Близнаци, Везни и Водолей.

Козирог

Сексуален жанр: Може да изглеждате като работохолици, само че когато влезете в спалнята показвате, че се трудите настойчиво и там. Козирозите са един от най-страстните знаци, само че доста малко го знаят. Тъй като сте надеждни, амбициозни и виновни, вие постоянно идеализирате своите полови стремежи.

Сексуална съгласуемост: Телец, Везни, Рак, Скорпион, Риби.

Водолей

Сексуален жанр: Либидото ви нараства според от умственото ви стимулиране - подготвени сте да пробвате всичко, в случай че звучи забавно. Първоначално стартирате по-резервирано, постепенно, само че когато пристрастеността ви се увеличи - ставате неукротими. Но никой не може да ви влезе изцяло под кожата, защото постоянно запазвате нещо в загадка.

Сексуална съгласуемост: Близнак, Овен, Лъв, Стрелец.

Риби

Сексуален жанр: Рибите са хамелеони, които са способни да сменят стила си по отношение на потребностите и желанията на своите половинки. Вие сте полови магьосници. Действате по-емоционално, не обмисляте доста нещата, имате любяща природа, възторг за всички скотски удоволствия, по тази причина знаете по какъв начин да задоволите колегата си. Това, което е палаво за някой различен знак, просто наподобява занимателно за Рибите и влизате в спалнята с подготвеност да пробвате всичко.

Сексуална съгласуемост: Скорпион, Рак, Телец, Дева и Козирог
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР