Всеки има трудни дни на работното място и понякога лошите

...
Всеки има трудни дни на работното място и понякога лошите
Коментари Харесай

Как да кажете на шефа, че сте нещастни в работата

Всеки има сложни дни на работното място и от време на време неприятните са повече от положителните. Може да е изкушаващо да прибегнете до така наречен „ безшумно отричане “, покривайки единствено нужния най-малко, до момента в който чакате края на работния ден. Всъщност, съгласно отчета на Gallup за положението на световното работно място за 2023 година, 60% от служащите в международен мащаб са създали тъкмо това. Но за какво не измененията събитията си?

„ Търсенето на работа е разрушително за вас и вашето семейство “, споделя Катлийн Куин Вотау, основен изпълнителен шеф на TalenTrust, консултантска компания за стратегическо набиране и човешки капитал. „ Не е елементарно и изисква доста кураж. Ами в случай че идната ви най-хубава работа е в актуалната ви компания? Достатъчно смели ли сте да споделите недоволството си с шефа?
Определете какво желаете да извършите
Ако се чувствате неудовлетворени на работа, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да опитате да разберете за какво. Не е задоволително да свиете плещи и да кажете, че не сте удовлетворени. Куин Вотау споделя, че думата „ “ се употребява прекомерно доста.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР