Всеки има не до там приятни дни на работното място

...
Всеки има не до там приятни дни на работното място
Коментари Харесай

Знаците, които ви изпраща тялото, че всъщност не харесвате работата си

Всеки има не до там приятни дни на работното място и това е обикновено. Дали обаче те се случват понякога или чувството, че нещо не е наред ви съпътства непрестанно?
Ето кои са знаците, които ви изпраща тялото, че в действителност не харесвате работата си и е време за смяна:
 4 зодии, които постоянно отсрочват дилемите си за последния миг 4 зодии, които постоянно отсрочват дилемите си за последния миг
Просто казано, отлагането е навикът съзнателно да се оставят задания за последния миг... или за когато му пристигна времето. Разбира се, ак...
Некачествен сън – стресът на работното място може да повлияе значително върху съня ви и да ви го отнеме. Когато се чувствате претрупани със задания или потиснати от шефа си, а може би и от сътрудници, с които имате недоразумение, е обикновено да изгубите качествения си сън.
Често главоболие – тялото се опълчва на всичко това, което не харесваме, без значение дали го осъзнаваме или не. Това може да бъде и работата ни. Ако усещате чести болки в главата, врата, раменете, мускулите, това е знак за прекомерно напрежение и отвод на тялото да продължава да прави това, което включват отговорностите ви на съответното работно място.
Мускулни болки – тази точка  е обвързвана с предната. Напрежението от дилемите или колектива предизвиква стрес, който се отразява отрицателно върху тялото. Израз на това са болки в мускулите в цялото тяло.
Проблеми с душeвността – в случай че има по-лабилна душeвност или сте предразположени към такива проблеми, стресът на работното място може да окаже влияние върху тях. Проблемите в работата са свързани най-много с терзание, което несъмнено погубва нервната система. Ако забележите промени в душeвността си като изпадане в депресии, прекомерно натоварване и други нетипични за вас дейности, може би е време да потърсите друга работа, която ви удовлетворява.
 Нещата на бюрото ви приказват доста за вашия темперамент Нещата на бюрото ви приказват доста за вашия темперамент
Според положението, в което се намира работното бюро, могат да се вършат доста забавни заключения за притежателя му. Това е неотложен тес...
Боледуване по-често от нормално – със несъмнено знаете какъв брой постоянно е типично за вас да боледувате, какъв брой постоянно хващате настинки. Ако в последно време не се чувствате добре и това се случва по-често от нормално, причина може да бъде нехаресването на работата ви. Стресът прави имунната система по-податлива на настинки и болежки.
Проблеми с храносмилането – могат да бъдат от най-различно естество – диария, запек, отичане и газове, киселини, гадене или повръщане, тежест в стомаха  и така нататък Липсата на мира може да аргументи проблеми с храносмилателната система, да ви накара да се храните с нездравословна храна, да преяждане или пък въобще да не се храните добре. Едната или другата прекаленост би могла да докара до нарушение на салдото в организма, проблеми с храносмилането и несъмнено – по-сериозен стомашен дискомфорт. За да го избегнете, първо се уверете, че повода е тази, а не различен здравословен проблем, а след това вземете съответните ограничения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР