Всеки ден повече ГЕРБ на власт ерозира тяхната електорална подкрепа

...
Всеки ден повече ГЕРБ на власт ерозира тяхната електорална подкрепа
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не може мутри и олигарси да определят бъдещето на България

„ Всеки ден повече ГЕРБ на власт ерозира тяхната електорална поддръжка на изборите. “ Това съобщи самостоятелният общински консултант Борис Бонев в ефира на предаването.
„ Фактът, че ръководещите толкоз доста държат да има постоянни избори, а не предварителни ясно демонстрира, че нещо друго се случва зад кадър и това най-вероятно е опит за прикриване на всички вероятни следи от далавери, корупция и нечестни покупко-продажби, тъй че идващите, които дойдат на власт, да не могат да подгонят ГЕРБ и да ги проверяват за всички тези неща. Допускам, че самият министър председател, който знае, че завърши неговата политическа кариера, също търси метод да се измъкне безболезнено и безнаказано от всичко, което свърши през последните 10 години. Ще бъдат забавни избори несъмнено, има доста декларирали се претенденти и други възможности. Моят апел ще бъде всеки да гласоподава. Седенето у дома не е методът.
Основните 2 претенции за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор не са реализирани, тъй че аз считам, че митингите ще продължат до момента в който тези 2 цели не бъдат реализирани, само че най-важното е, че митингът е част от демократичния развой. Независимо дали на хората им харесва или не, няма демократична страна, в която да няма митинги. Да си седим у дома и да си споделяме „ Ама то кой ще пристигна, в случай че той падне “ или „ То в този момент е по-добре от преди “, това не е народна власт, това е Стокхолмски синдром. От тази позиция аз съм сдържан оптимист във връзка с митингите, защото виждам доста младежи, доста амбициозни и стимулирани за смяна в нашата страна. Просто на хората им писна, на мен също ми писна мутри и олигарси да дефинират дневния ред на нашата страна. Пеевски, Доган, Гешев, Бойко Борисов с цялото му държавно управление – това е засегнатост за интелекта, това да са хората, които дефинират бъдещето на тази страна. На тях би трябвало да им се каже довиждане от политическата сцена и в никакъв случай повече да не се връщат, а тези, които са нарушавали закона да влязат и в пандиза. “
Как Борис Бонев вижда България след 5 години и какви са задачите му след привършване на общинския мандат?
Възможен ли е аналог с Никушор Дан, новият кмет на румънската столица Букурещ, който също стартира политическата си кариера като градски деятел?
Какво се случва с идейния план за първото многофункционално междублоково пространство в Люлин 6, за какво стопираха нощния градски превоз и какъв е резултатът от митингите у нас? Отговорите в изявлението по-долу. 

Какво сподели общинският консултант в предходното си посещение, вижте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР