Всеки ден отлагаме нещо. От най-малките неща като едно избърсване

...
Всеки ден отлагаме нещо. От най-малките неща като едно избърсване
Коментари Харесай

Съоснователят на Инстаграм ни учи как да спрем да отлагаме

Всеки ден отлагаме нещо. От най-малките неща като едно избърсване на прахуляк от рафтовете у дома до по-големите – да вземем за пример да довършим отчета, който ни чака към този момент втора седмица.

Във видеото горе разберете кои са навиците, които ни пречат да сме щастливи

Трикове, с които да се превърнем в магнит за хората

Съвсем евентуално е даже сега да отлагате нещо, четейки тази публикация. Поне изборът ви за активност сурогат е добър.

Може пък петминутното предписание на един бизнесмен да се окаже в действителност потребно за вас и да ви помогне да се отучите от този нездравословен табиет.

Ако си мислите, че милиардерите нямат проблеми с графика си,

доста грешите. Нека да вземем за образец Кевин Систръм – съосновател и шеф на Инстаграм. 34-годишният бизнесмен, чието положение се прави оценка на над 1,5 милиарда щатски $, от време на време също има известни компликации с вършенето на отговорностите по проект.

КАК ДА съдебна експертиза ПОЧУВСТВАМЕ ПО-ДОБРЕ В ТЯЛОТО СИ САМО ЗА СЕДМИЦА

В изявление за новинарския уебсайт Axios Систръм споделя, че е разкрил по какъв начин да надхитри себе си в моментите, в които желанието да отсрочи е по-силно от това да свърши нещо.
 Кевин Систръм Кевин Систръм
„ Ако не ви се прави нещо, направете договорка със себе си да му отделите единствено пет минути. След като започнете да го вършиме за пет минути, най-често просто го довършвате “, споделя младият бизнесмен.

Петте ключа за триумф съгласно най-богатия човек на Земята

Може да ви се костват празни приказки или пък знак за психическо разстройство (все отново си е малко необичайно да правиш покупко-продажби със себе си и да се опитваш да се надхитриш), само че в концепцията на Систръм има логичност.

Всички сме чували „ началото е най-трудно “ и в действителност е по този начин. Хората са същества, които живеят съгласно навиците си (поне 40 % от живота ни е на автопилот) и за тях смяната е плашеща, дискомфортна и нежелана. Преди всичко обаче, тя е нужна, тъй като без нея бихме се въртели в един затворен кръг, без да реализираме нищо.

Едва ли петминутното предписание на Систръм би проработило за всеки,

тъй като когато някои хора вършат нещо срещу волята си единствено тъй като „ би трябвало “, това се отразява върху качеството на труда им и… рафтовете остават пребърсани на половина.

Навиците за триумф на най-богатите в света

За други обаче би била ефикасна, тъй като всичко от което се нуждаят е малко бутане да поработят. От кои сте вие може да разберете единствено в случай че опитате.

Все отново приказваме за пет минути. Не са толкоз доста, нали? А явно за Систръм тези пет минути работят доста добре.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.

Четете още:

Защо е потребно да прощаваме

Пенсионирах се на 34 година, и ето моите 6 съвета за парите

Защо пристрастяването е разстройство на обществото
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР