Учителя Петър Дънов е предрекъл множество тревожни събития, които в

...
Учителя Петър Дънов е предрекъл множество тревожни събития, които в
Коментари Харесай

Дънов: Третата световна иде, Жълтата змия със стоманени крила носи смърт

Учителя Петър Дънов е предсказал голям брой тревожни събития, които в подтекста на размирните времена, в които живеем, звучат прекомерно действително.

Едно от предсказанията му във връзка евентуална трета международна война гласи: „ Ще пристигна ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, доста нации ще погинат, това е птицата, която носи със себе си гибелта. Само земното злато може да я спре. След нейното изгубване на земята ще пристигна кръв, ще пристигна и третата война, последната. “ Тези думи били казани от Дънов през 1938 година, а изказванието е на езотерика доктор Елиезер Астаров. Тълкувателите на пророчествата на Учителя считат, че той е визирал Китай с наименованието „ Жълтата змия “. „ Земно злато “ наричал пшеницата, която съгласно думите му ще има основна роля за оцеляване на човечеството.

Оказва се обаче, че Дънов е планувал идването на трета международна война нееднократно. В разгара на Първата международна война той споделил следното: „ Питате ме по кое време ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, само че след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще пристигна трета война, толкоз опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир “.

По думите му след третата международна война индивидът към този момент няма да води война, тъй като ще стане такова знамение, каквото хората в никакъв случай не са очаквали. Тогава ще се пресечен всички известия, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат минимум 100 години, с цел да могат да се възстановят връзките на един народ с различен. До това време те ще бъдат напълно изолирани. На друго място пък приказва, че преди решителното стълкновение Бог ще се прояви с унищожително земетресение, че индивидът ще стартира да го уважава и всичко ще се промени. „ Те всички нации ще се въоръжават и подготвят за война, само че ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР