Всеки човек търси различни качества у своите партньори според потребностите

...
Всеки човек търси различни качества у своите партньори според потребностите
Коментари Харесай

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Всеки човек търси разнообразни качества у своите сътрудници съгласно потребностите си. Предпочитанията на всеки от нас са разнообразни и значително са подбудени от нашата зодия. Ето от какъв сътрудник се нуждае всеки зодиакален знак. Коя е съвършената половинка за всяка от 12-те зодии?

Овен
Идеалният сътрудник за Овена е човек, с който може да се забавлява безпределно. Овните умеят да намират занимателната страна във всяко нещо, което вършат – от извършването на покупки в магазина, до излизането на бар с другари или даже гледането на телевизия на дивана у дома. Затова им би трябвало половинка, която да намира занимателната страна на живота дружно с тях. Партньорът на Овена би трябвало да е палав, деятелен, да има възприятие за комизъм и да приема непредсказуемостта позитивно. Приключенски настроените хора постоянно са желани за брачни сътрудници от Овните.

Телец
Онова, което Телците търсят в индивида до себе си е комбиниране от непреклонност и в същото време елементарен темперамент. Те се затрудняват да съжителстват със мощно изявени персони, които не мелят брашно по този начин елементарно с който и да е. Телците се нуждаят от сътрудник, който елементарно да се пуска по течението, само че и който да потвърждава всеки ден любовта си. Перфектната половинка за Телците е човек, който демонстрира привързаността и обичта си до безконечност по устен и физически метод. Той би трябвало да е зрял и балансиран, да може да приема ината и упорството на Телеца без да го съди.

Близнаци
Близнаците се нуждаят от любопитен по природа брачен партньор, който се интересува да учи нови неща, без значение дали става дума за просвета, природа или проучването на вас самите като темперамент. Партньорът за Близнаците би трябвало да е доста образован, да може да води дълбоки и мъдри диалози. Идеалният сътрудник за Близнаците е човек, който е проницателен като тях. В противоположен случай те бързо губят интерес. Трябва и да е доста мощен, с цел да се оправи с острия език на Близнака, който от време на време може да е изненадващо ядовит. Подходящата половинка за тази зодия наложително би трябвало да е гъвкава и да умее да приема непредсказуемата природа на Близнака и неговата свободолюбивост.

Рак
Едно от най-важните качества, които Раците търсят в сътрудниците си, е съпричастността, която те самите имат. Ракът желае да бъде разбиран и обгрижван по същия метод, както той прави с хората, които обича. Идеалният сътрудник за тази зодия е човек, който има дълбока сензитивност, ярка емоционалност, дарба да схваща другия и да реагира надълбоко съчувствено. Най-подходящият сътрудник за Рака е оня, който е постоянен и балансиран. Той се нуждае от опора в живота, от човек, който да показва поддръжката си и да бъде постоянно до него. Така животът се коства по-малко стресиращ и недопечен за сензитивните Раци. Бъдете техният бранител и ще ви обичат вечно.

Лъв
Най-важното за Лъва е равенството. Партньорът му би трябвало да е самостоятелен човек като него. Да е самодостатъчен, да умее да се забавлява и самичък, въобще да е човек, който умерено може да бъде себе си без да се тормози от това. Перфектният сътрудник за Лъва би трябвало да е почтен и прогресивен. Трябва да знае какво желае от живота и най-много да не се опасява да го показва. Идеалната половинка за тази зодия би трябвало да е отзивчива, да умее да показва желанията си, да е директна и почтена и да показва реципрочност във връзката.

Дева
Да бъде с верния човек е от голямо значение за прецизната Дева. Този човек наложително би трябвало да е благонадежден. Девите избират съществени хора за съпрузи и съпруги, тъй като те самите са такива до болежка. На тях може да се разчита във всеки един миг, по тази причина чакат същото от сътрудниците си. Несериозното отношение към връзката и живота изобщо ги влудява. Девите търсят човек, който се концентрира върху значимите неща в живота. Те не обичат да губят времето си с нелепости. Това не значи, че нямат възприятие за комизъм, в противен случай. Девите имат много фино възприятие за комизъм, което дължат на естествения си разсъдък. Той компенсира умопомрачителната им от време на време придирчивост.

Везни
Точният сътрудник за Везните е човек, който постоянно ги поддържа. Те са зодия, за която присъща е колебливостта. Ето за какво се нуждаят от половинка, която да ги съпътства и насочва. Човекът до тях би трябвало да е на тяхна страна, да не ги подлага на критика прекомерно, тъй като се отдръпват. Когато Везните би трябвало да взимат решение, те имат потребност да разчитат на най-близкия си човек. Понякога даже имат проблеми с това да преценяват дали сътрудникът им е подобаващ за брачен партньор или не. Чувствителни са и се нараняват надълбоко, в случай че сгрешат или разочароват.

Скорпион
Скорпионът има интензитет и сила като за двама души. Затова тази зодия се нуждае от сътрудник, който да е на първо място спокоен и балансиран. Такъв, който да приема всичките му странности с отворено схващане. Партньорът на Скорпиона би трябвало да е реалист, да умее да вижда нещата в същинската им светлина, а не да лети в облаците. Идеалният сътрудник за Скорпиона би трябвало да е човек, който да бъде негов безвреден кей. Той има потребност да знае, че може да разчита на половинката си, която да е почтена с него, да пази тайните му, да го поддържа и да не го подлага на критика.

Стрелец
Стрелецът се нуждае от сътрудник, който вижда света по същия метод. Перфектната половинка за тази зодия е човек, също толкоз въодушевен и буен към живота, любовта, всекидневието. Той би трябвало да е не по-малко изпълнен с сила и любознание, както и нестихващо предпочитание за научаване на нови неща. Стрелецът харесва оптимистите, хората, за които не съществува думата „ не мога “ или „ не желая “, още по-малко „ не знам какво да върша “. Това е зодия, която постоянно работи, по тази причина и не обича негативизма. Безперспективните и скучни връзки не са за Стрелеца. Той избира да знае, че когато се огледа в очите на колегата си, ще види там целия си предстоящ път с този човек.

Козирог
Козирогът търси сътрудник, който има сходни на неговите качества. Той счита, че единствено персона, близка до неговата, би го схванала изцяло. Козирогът мечтае за сътрудник също толкоз съдбоносен като него, който е по едно и също време удобен и креативен надъхан. Перфектният сътрудник за тази зодия би трябвало да умее да се слага на мястото на другия човек, да е емпат, никога да е слабохарактерен. За предпочитане е сътрудникът за Козирога да е предвидим. Така той се усеща добре, тъй като знае какво да чака и може да държи контрола в ръце. Важно за Козирога е техният сътрудник да преследва същите цели в живота като него.

Водолей
Водолеят е една от най-остроумните и интелигентни зодии. Ето за какво те търсят сътрудник, който да не пада под тяхното равнище. Обичат диалозите, вдъхновенията, мотивацията и по тази причина се обкръжават с такива хора, които да тласкат напред творчеството им. Идеалният сътрудник за Водолея би трябвало да е открит, с отворено схващане към нови неща, съвременен човек, който да гледа идеалистично на света като самия Водолей. Трябва да е подготвен да пробва нови неща и да гледа на живота от друг ъгъл.

Риби
Рибите се нуждаят от сътрудник, който да ги държи на земята. Те елементарно политат в облаците и губят визия за действителността. Склонни са да идеализират както света, по този начин и половинките си, което им пречи да видят действителността. Затова и постоянно страдат. Рибите се нуждаят от сътрудник, който да ги въодушевява и тласка да преследват фантазиите си. Съвършената половинка за тях би трябвало да е любяща и да има нежна душа. Трябва да е сантиментална и показваща привързаността си. Рибите се нуждаят от човек, който да им демонстрира безкрайната си обич без значение от целия останал свят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР