Всеки човек си мечтае да изживее магията на романтичната връзка.

...
Всеки човек си мечтае да изживее магията на романтичната връзка.
Коментари Харесай

10 характеристики на романтичната връзка

Всеки човек си мечтае да изживее магията на сантименталната връзка. Говорейки за романтика, има и завладяващия танц на сантименталната обич, където сърцата трептят и страстите се развихрят. Това може да прерасне в интимна връзка, добавяйки това измерение, което в допълнение задълбочава сантименталната връзка. Но да имаш връзка значи освен това от сантименталните и физическите аспекти. Става дума за взаимно почитание, поддръжка и споделено пътешестване през житейските възходи и падения.

Затова дано да го разделим още повече: Какво значи да си във връзка? Означава да бъдеш до някого, даже в най-мрачните дни. Означава да празнуваш триумфите му и да го подкрепяш по време на битката му. Това значи да изградиш основа от доверие, връзка и схващане, която да поддържа сантименталната връзка в сложни и тежки моменти.

Романтичната връзка е интимна, прочувствено обвързвана и постоянно физически привързана връзка сред двама души, които имат дълбока и специфична връзка.

Тя се характеризира с обич, обвързаност и предпочитание за прочувствено, сантиментално, а от време на време и интимно привличане. Тези взаимоотношения могат да обгръщат разнообразни типове и динамичност, което отразява разнообразните способи, по които хората изпитват и показват сантиментална обич.

 сантименталната връзка

Ето някои от главните характерности на другите типове на сантименталната връзка, с цел да можете да я разпознаете.

Дългосрочно обвързване

Тези взаимоотношения се характеризират с дълбока ангажираност към благополучието на другия и споделена визия за бъдещето. Те постоянно водят до брак или до партньорства за цялостен живот. Това е естественият път на сантименталната връзка. По този метод се ражда фамилията и всеки човек в някакъв миг от живота си желае да стигне до този вид връзка.

Страстна обич

При буйните моногамни връзки доминират интензивната химия и физическото привличане. Силното предпочитание един за различен подхранва тези връзки и постоянно е белязано от влюбване. Двойката не може да остане разграничена за повече време, тъй като желае да прекарва всеки един ден дружно. В сходен вид връзка можете да видите всички белези на сантименталната връзка, само че тя не постоянно води до основаване на семейство.

 сантименталната връзка

Връзка на обвързаност

В някои сантиментални връзки прочувствената поддръжка и другарството са приоритет пред буйната активност. Тези връзки се построяват въз основата на общи ползи, полезности и здрава прочувствена връзка. Хората могат да споделят и да търсят препоръки, които сигурно ще им бъдат потребни.

Връзка на инцидентни запознанства

Не постоянно сантименталната връзка е с дълготрайни задължения. Случайните връзки за запознанства са по-спокойни и може да не включват същото равнище на прочувствена инвестиция. Те се концентрират върху това да се наслаждавате на компанията на другия, без да очаквате дълготрайно бъдеще. Може двамата души да се харесват, само че да осъзнават, че нямат дълготрайно бъдеще дружно.

Неочаквана обич

Понякога сантименталните усеща могат да бъдат едностранни и да доведат до несподелена обич. Това може да бъде предизвикателна сантиментална връзка, при която единият човек изпитва мощни усеща към другия, само че те не са отвърнати. В тези случаи единият сигурно е засегнат, само че това е рискът от сантименталната връзка.

 10 характерности на сантименталната връзка

Отворени взаимоотношения

Отворените връзки включват сантиментални сътрудници, които се съгласяват да позволен някаква прочувствена или интимна ангажираност с други хора отвън главната връзка. Комуникацията и границите са от жизненоважно значение за поддържането на тези полигамни връзки.

Връзки на дълги дистанции

При сантименталната връзка от разстояние сътрудниците живеят на разнообразни географски места. Тези връзки изискват спомагателни старания за поддържане на връзка и връзка, постоянно посредством телефонни позвънявания, видеочатове и инцидентни визити. Не всички връзки от този вид са сполучливи, тъй като се изискват доста взаимни отстъпки и пропуснати благоприятни условия да бъдете с обичания човек.

Междурелигиозни или междукултурни връзки

Тези връзки включват сътрудници от разнообразни религиозни или културни среди. Преминаването през разликите в системите от вярвания или традиции може да бъде неповторим аспект на сантименталната връзка.

Зрели или „ втори късмет “ връзки

Някои хора намират любовта на по-късен стадий от живота си или след предходни бракове или дълготрайни връзки. Тези зрели или комплицирани взаимоотношения постоянно идват с спомагателен житейски опит и мъдрост.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР