Всеки човек си има страхове и притеснения по отношение на

...
Всеки човек си има страхове и притеснения по отношение на
Коментари Харесай

Учени разкриха най-големия страх за хората над 55 години (ВИДЕО)

Всеки човек си има страхове и терзания във връзка с личния си живот. Често те се отнасят за връзките с хората, кариерата, фамилията. Основно място в страховете на хората заема и здравословното ни положение. Разбира се, има разнообразни видове хора и някои се опасяват повече от други. Но въпреки всичко, се оказва, че множеството хора, които са на възраст към и над 55 години, имат един общ боязън. Става дума за заболяването на Алцхаймер или деменцията. Деменцията е едно от неприятните болести, тъй като то визира мозъка ни и паметта ни, а точно спомените ни са част от нещата, които ни образуват като персона.

Освен това при по-задълбочените форми на заболяването, човек става все по-зависим от другите и помощта им. Според проучвания на учени в региона, в международен мащаб над 46 милиона души страдат от форма на деменция. Именно от това се опасяват хората, когато навлязат в 50-те си години. Макар да се счита, че това е прекрасен интервал в човешкия живот, хората имат този боязън.

Той се дължи и на обстоятелството, че при съществуването на заболяването, животът на болния се трансформира радикално.

Във видеото се оповестява, че в действителност заболяването на Алцхаймер е заложена в индивида още в хода на еволюцията. Според изследването, направено от маркетингова компания, се оказва, че хората се опасяват най-много точно от деменцията. Сред страховете на хората в междинна възраст участват също самотата и смяната във външния тип. Статистиката демонстрира, че най-често от деменция страдат хора над 65 годишна възраст.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР