Всеки човек, рано или късно, се оказва в безизходно положение

...
Всеки човек, рано или късно, се оказва в безизходно положение
Коментари Харесай

Ако ви трябват пари назаем, можете да разчитате на тези 3 зодии

Всеки човек, рано или късно, се оказва в безизходно състояние и му се постанова да желае пари назаем от непосредствен другар или родственик. Не постоянно обаче нашата молба среща схващане и утвърждение.

Има случаи, когато получаваме отвод от хората, от които минимум сме очаквали сходно нещо. Ако ви следва да желаете пари назаем от другар, направете го само, в случай че той е от следните 3 зодии. В противоположен случай най-добре търсете друго решение на казуса.

Ето кои са зодиите, които постоянно са подготвени да ви услужат с пари:

• Водолей

Водолеите са хора, от които в никакъв случай не ще получите отвод. В името на другарството са способни да ви дадат и последния си лев от портфейла. Те са доброжелателни и в никакъв случай няма да усетите присмехулно отношение. Те ще ви дадат желаната сума, без даже да разясняват периодите, в които ще им върнете заема.

• Близнаци

Още една зодия, която в никакъв случай няма да ви откаже заем. Тези хора постоянно ще ви дадат тъкмо толкоз, от колкото се нуждаете, само че е доста евентуално в някакъв миг да ви припомнят, че сте им длъжници. Не постоянно е добра концепция да желаете пари от Близнаци. Ако обаче не сте от хората, които елементарно могат да бъдат засегнати, няма причина да не се възползвате от техните услужливи качества.

• Скорпион

Скорпионите са следващият знак от зодиака, които ще ви подадат ръка и ще ви оказват помощ да се измъкнете от финансовото тресавище. Те са доста внезапни и дръзки. Разговорът, обвързван с пари назаем, ще протече в границите на няколко секунди. Не са от хората, които обичат да слушат пояснения и оправдания.

Ще ви оказват помощ, тъй като по този начин считат за редно, само че не очаквайте препоръки от тях, нито ще ви винят за дейностите и постъпките ви, довели до финансов разгром.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР