Всеки човек изпитва и изразява любовта си по уникален начин.

...
Всеки човек изпитва и изразява любовта си по уникален начин.
Коментари Харесай

3-те зодии, които не знаят какво е любов

Всеки човек изпитва и показва любовта си по неповторим метод. Хората демонстрират възприятията си по разнообразни способи, само че има хора, за които като че ли страстите са нещо непознато. Астролозите показват кои са 3-те зодиакални знака, които не знаят по какъв начин да демонстрират любовта си.

Близнаци

Близнаците могат да бъдат романтици, могат да кажат “Обичам те”. Понякога просто не желаят. Неспособността им да обичат се демонстрира в неприятни дейности, учредени на егоизма. Те постоянно лъжат и са едни от най-често изменящите се зодиакални знаци. Ако намерят човек, с който желаят да свържат живота си, вършат всичко по този начин, че връзката първоначално да е забавна и витална, само че този подтик може бързо да утихне или изцяло да избледнее.

Близнаците са динамични хора, тъй че рядко желаят деца, женитба, всекидневие и рутина. Ако им осигурите живи страсти за дълготраен проект, те в никакъв случай няма да ви изоставят. За страдание, в такава връзка човек съвсем постоянно ще би трябвало да работи за двама, тъй като Близнаците обичат единствено да получават, само че не и да дават от своя страна. Ще би трябвало да свикнете с обстоятелството, че всичките ви опити да ги извършите щастливи ще се одобряват за даденост. Близнаците се опасяват от отговорност, по тази причина непрестанно търсят извинения, с цел да се отдалечат от домакинската работа.

Козирог

Козирозите са работохолици, които постоянно просто нямат задоволително време за обич. Ако въпреки всичко съумеят да намерят своята сродна душа, тогава не трябва да се чакат изрази на обич от тях. Тези хора могат да бъдат много странни и просто да не помнят, че са обичани. Потапят се в персонални каузи, забравяйки за околните си. Козирозите са скучни, а също и много разнообразни, тъй че по отношение на тях ще би трябвало сами да разпалите огъня на пристрастеността.

Дори и самите Козирози да се влюбят в някого, те постоянно се грижат доста криво-ляво и безинтересно. Всяко проявяване на обич от страна на половинката на Козирозите се приема за даденост. Ако към този момент сте женени, тогава на въпроса “Защо не ми обръщаш внимание?” Козирозите могат да отговорят: “Ние сме женени, нали? Това не е ли задоволително?”. Това са упорити хора, с които е по-добре да не спорите, тъй като да спечелите разногласието ще бъде просто невероятно.

Водолей

Водолеите обичат да бъдат свободни и да се усещат самостоятелни в връзките. Те се нуждаят от лесна обич без доста задължения. Тези хора постоянно ще оказват помощ на сродната си душа, постоянно ще поддържат индивида, само че няма да търпят неприятно отношение. Те знаят по какъв начин да обичат, само че единствено в самото начало. След като завърши интервалът на пристрастеността, Водолеите се трансформират в скучни хора. Изглежда, че сте женени от 10 години, имате цялостен куп деца и задължения по ипотеки и заеми. Водолеите ценят хората, само че бързо се отчуждават. Това не значи, че не ви обичат. Просто са си такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР