Всеки човек има интуиция или шесто чувство. Но ако твърде

...
Всеки човек има интуиция или шесто чувство. Но ако твърде
Коментари Харесай

ТЕСТ: Колко силна е вашата интуиция?

Всеки човек има вътрешен глас или шесто възприятие. Но в случай че прекомерно дълго време връзката с нея е била потискана или неглижирана, силата ѝ от ден на ден стартира да понижава. Проверете какъв брой мощна е вашата вътрешен глас с сегашния тест.

Интуицията е форма на познание, знание, което като че ли просто се открива пред нас, без да сме правили съзнателни старания да доближаваме до него. Интуицията не е магия, тя е връзка с подсъзнанието на човек, както и с неговата душа. Всеки човек се ражда с вътрешен глас, само че поради развъждане, образование и доста други фактори, с времето нейният глас от ден на ден понижава.

Хората, които са най-вече аналитични, по-трудно се свързват със своята вътрешен глас и даже тя да им „ проговори “, те доста мъчно биха ѝ се доверили. А тези, които разчитат на своята вътрешен глас и работят по отношение на нея, знаят, че тя е извънредно потребен асистент в живота.

Колко мощна е вашата вътрешен глас? Вижте картинката и проверете какво значи първото нещо, което видяхте.
 

 Добави изложение

 
Фонтан с резени лимон
Имате доста мощна вътрешен глас. Тя постоянно ви споделя какво да вършиме, даже да не знаете по какъв начин тъкмо разумно да го обосновете. Интуицията ви предизвестява по кое време хората към вас в действителност са недоброжелатели. Това ви оказва помощ да разбирате скритите аргументи за техните дейности и когато се пробват да ви манипулират. Решенията ви могат да наподобяват импулсивни и странни в профил, само че вие се доверявате на своя подсъзнателен компас, който сочи вярната посока, към която би трябвало да поемете.
Чаша вино
Имате изчерпателен разум, тъй че сте склонни да анализирате всичко, с цел да контролирате обстановката. Умеете да мислите и разсъждавате разумно. Може да събирате обстоятелства, да ги анализирате и да ги свързвате във верига от последователности. Повечето пъти взимате решения на база резултата, който сте планували. Положителното на аналитичния разум е, че може да прецените по-внимателно всички проблеми и спънки по пътя и по този метод да бъдете по-подготвени за тях. Ако желаете да развиете връзката със своята вътрешен глас, започнете да взимате дребни решения въз основата не на това какво мислите, а по какъв начин се чувствате.

Пингвини
Вие сте от хората, които съумяват да балансират своята аналитична и интуитивна природа. Вашите наблюдателни очи, вашият изчерпателен разум, съчетани със мощна вътрешен глас, ви оказват помощ да не пропускате даже най-малките елементи. Обръщате внимание на всичко, което се случва към вас, даже и на неща, които множеството хора даже не виждат. Това комбиниране сред аналитичност и вътрешен глас ви прави човек, към който се обръщат за съвет. Освен това имате дарбата да помагате на хората, единствено внимавайте да не се възползват от вашата доброта.

Вода
Вие постоянно взимате спонтанни решения, в това число такива, от които „ няма връщане обратно “ – без въобще да мислите. Просто се надявате на шанс или вътрешен глас. Опитайте се да давате на себе си малко време преди значими решения, в което да можете въпреки всичко да обмислите плюсовете или минусите на обстановката. Както и да се свържете със своите чувства, които пък могат да ви отведат до интуицията ви.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР