Всеки човек има енергийна обвивка, която го предпазва от външно

...
Всеки човек има енергийна обвивка, която го предпазва от външно
Коментари Харесай

Ето как да се пречистим от негативна енергия и прокоби

Всеки човек има енергийна обвивка, която го защищава от външно въздействие. Но с течение на времето и под въздействието на отрицателни прекарвания тази тога може да бъде разрушена. Тогава човек става доста по-уязвим към проклятия, вълшебства, злоба и негативни страсти.

Това, от своя страна, предизвиква безпорядък и беди в живота ни. Започваме да усещаме по какъв начин непрестанно се сблъскваме с неудачи, усещаме се отпаднали и без предпочитание за каквото и да е. Дезориентирани сме, изпитваме боязън и суматоха без особена причина.

Възможно е даже да стартират да ни тормозят и здравословни проблеми. Всички тези признаци демонстрират, че нашето енергийни поле е обиден и би трябвало да се погрижим за неговото възобновяване.

Използвайте помощта на природата, с цел да се заредите още веднъж със сили и да премахнете всичко негативно от своя живот.

1. Медитация на чист въздух

Отпускането измежду природата ви оказва помощ да се освободите от блокажите в съзнанието си и да почистите своята аура. Освен това ви оказва помощ да избистрите съзнанието и да вземете по-спокойни решения за бъдещето си.

2. Слънчеви бани

Слънчевите бани усъвършенстват енергийната циркулация в тялото ви. Отново оказват помощ да се освободите от остарялата и застояла сила. Стимулират ви дадете път на новото, чистото и свежото в живота си.

3. Вятър

Вятърът дава чувство за лекост и това неслучайно е по този начин. Тази буря отнася всичко излишно и непознато, замърсяващо вашата сила. Морските бризове са изключително потребни за вашето енергийно поле.

4. Вода

Плуването в естествен басейн е различен ефикасен метод да пречистите биополето си от отрицателни трептения и да възстановите хармонията в тялото си.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР