Всеки четвъртък инициативният комитет за провеждането на референдум за запазване

...
Всеки четвъртък инициативният комитет за провеждането на референдум за запазване
Коментари Харесай

От Възраждане с инфо за подписите за референдум

„ Всеки четвъртък инициативният комитет за провеждането на референдум за опазване на българския лев регистрира резултатите от изтеклата седмица. Резултатите от изтеклата пета поредна седмица от началото на подписката, малко преди средата на интервала за събиране, който е три месеца или 12 седмици, са събрани 46 000 подписа “. Това разгласи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Костадинов уточни, че с тези подписи досега общият брой става 247 000. Той посочи, че това са подписи, събирани единствено и само от доброволците на „ Възраждане “ на пунктовете в цялата страна.

„ Не влизат тези, които чакат да получат от партниращи цивилен организации, както и тези, които се събират в чужбина “, посочи той.

Позицията на „ Възраждане “ е, че България не е подготвена да стане част от еврозоната. Според тях, в случай че въведем еврото в този момент, България ще загуби целия си паричен суверенитет, с което ще се откажем вечно от това сами като страна да дефинираме паричната си политика.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР