Все повече учени са на мнение, че туморите представляват разплодила

...
Все повече учени са на мнение, че туморите представляват разплодила
Коментари Харесай

ПАРАЗИТИТЕ В ОРГАНИЗМА – ПРИЧИНИТЕЛИ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ (РЕЦЕПТИ ЗА ПРОЧИСТВАНЕ)

Все повече учени са на мнение, че туморите съставляват разплодила се колония микропаразити и може сама задоволително бързо да изчезне без интервенция посредством вътрешно приемане на капки йод или Луголов разтвор,водороден прекис, клюква (северно блатисто растение) и други антипаразитни средства.

Микропаразитите се явяват основна причина за мъжкото и женското неплодородие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а дружно с тях и самия плод), преждевременнитераждания, детската смъртност, заболяванията, физическите и умствени отклонения, неприятната успеваемост, алкохолизма, наркоманията и така нататък Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните питиета, бирата, пушенето, кафето, месото, опиатите: чистият организъм, чистата клетка на индивида ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.

Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни заболявания, защото печели от битката със признаците. Напротив – лекуването постоянно утежнява положението на пациентите и огромна част от тях умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, по този начин и здравите кафези и в последна сметка – самия човек. И даже не парите са крайната цел.

Елитът желае да понижи популацията, заради което хората прибързано би трябвало да страдат и умират.

През 1969 година доктор Ричард Дей декларира: ”Сега можем да излекуваме всеки тип рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при съществуването на надлежно решение ”. В частност Дей споделя, че в случай че хората умират постепенно от „ рак или нещо друго ”, то ще може да се забави темпа на приръст на популацията.

Италианският доктор Тулио Симончини е от дребното медици, които сполучливо лекува хора в последния етап на рака. Според него злокачествените формирания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто мощен имунитет я държи под надзор, само че при отслабването му, гъбата се популяризира по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодическото обезпаразитяване на организма и изключването на химически субстанции в храната и водата.

Когато Симончини схванал, че ракът има гъбична природа, почнал да търси ефикасен фунгицид. В течение на работата му обаче станало ясно, че противогъбичните препарати не са ефикасни. Гъбата Кандида мутира бързо и дотолкоз се приспособява към препарата, че стартира да се храни с него. Оставало единствено тестваното и налично средство против гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно за какво гъбичките не могат да се приспособяват към натриевия бикарбонат. При пациентите на Симончини натриевият бикарбонат се вкарва директно в тумора благодарение на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която употребяват за проучване на вътрешни органи). След като съумял да излекува няколко пациента, Симончини показал данни на италианското министерство по опазване на здравето с концепцията да се създадат по-обширни проучвания в полза на медицината и хората.

Италианското министерство обаче освен не разгледало проучванията му, само че и го лишило от медицинския му лиценз поради лечение на пациенти с неодобрени медикаменти! Вкарва го пандиза за 3 години. Симонсини не се предава и продължава лекуване на най-тежките случаи. За него може да се разбере единствено посредством интернет.

Есенно-зимният и пролетният интервал са време, когато става активизиране на паразитите, пораждат вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е очевиден симптом за претъпканост на организма с паразити и шлаки. И това е най-хубавото време за антипаразитна профилактика и ликвидиране на организма. Неслучайно всички основни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват точно в същото време. Великият пост е идеалното време за осъществяване на цялостен курс на антипаразитно ликвидиране.

РЕЦЕПТИ ЗА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ

ТИБЕТСКА РЕЦЕПТА ПРИ ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ В БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ:

1 супена лъжица сок от лук се смесва с 1 супена лъжица мед. Тази композиция се взема 3 пъти дневно, само че единствено в дни, когато Луната пораства.

***

Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на мрачно ветровито място. Съдържанието на бутилката от време на време се разклаща.

Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти дневно преди ястие.

Показания. При чернодробни и белодробни полокистози, при всевъзможни болести на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички заболявания свързани с възпаление. Силно покачва имунитета на организма. Целогодишната му консумация оказва помощ за лечение на кожни заболявания, против които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при парадонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лекуване – 40 дни.

***

ОРЕХОВ ЛИКЬОР

Продукти:
1 литър ракия,
40 броя дребни зелени орехчета,
1 литър алено вино,
1 кг захар.

Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се аленото вино и захарта и се разбърква. Налива се сместа в бутилка и пламенно се разклаща понякога през първата седмица. После се оставя 1 месец да се получи наслойка, присипва се и е подготвен за консумация.

***

НАСТОЙКА ОТ ЗЕЛЕНИ ОРЕХЧЕТА

Млади зелени орехчета, набрани при започване на юни месец, се нарязват на четвъртинки и се заливат с ракия или водка – 1 литър на 40 орехчета. Оставят се да престоят 40 дни на ярко. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на мрачно.

Приемане: на гладно се изпива 1/2 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни.

***

ЛИСТА НА МАСЛИНА

Листът на маслина се приема като запарка, на прахуляк или извлек, с цел да се убият всички типове микроби. Активният съставен елемент е олеропеин. За предпочитане е потреблението на 1000мг. олеропеин на ден, като част от антимикробната стратегия.

Изсушеният лист от маслина има почти 30мг. олеропеин, заради което се одобряват 30гр. или 5 цялостни ч.л. дневно. Тъй като отварата е горчива, можете да приемате част от него на прахуляк, размесен в сок.

Варете на спокоен огън 30гр. изсушени листа на маслина в 1л. вода за 1-2 часа. Изцедете охладете и пийте от 3 до 5 чаши на ден. Не е известно съществуването на токсичност от листата на маслина или олеропеина при хората.

При опити с животни с високи дози, като 1г/кг. тегло, одобрявани в продължение на 7 дни, не се открива никаква токсичност. Олеропеинът е толкоз безвреден, че откривателите не съумяха да дефинират смъртоносна (LD50) или токсична доза. Изследванията също по този начин посочили, че екстракта от лист на маслина не убива здравите лактобактерии в нашите вътрешности.

Еленоликовата (elenolic) киселина – един от хидролизните артикули на олеропеина, унищожава или стопира растежа на доста типове паразити като – кръговиден червей, кукести глисти (анткилостома), тения и плосък червей, в доплънение към бактериите, вирусите и гъбите. Екстрактът от лист на маслина е водещ и необятно се употребява при болните от ХИВ и СПИН.

***

ПЕЛИН

Пелинът е сполучлив против най-вече микроби, в това число бактерии, вируси, паразити и изключително гъби. Най-използваният е artemisia bsintium, само че също може да се употребява и artemisia annua или sweet annie (вид сладостен пелин). Всички те имат разнообразни дейни субстанции и за това може и даже ще бъде по-добре да се употребяват като смеси. Те не трябва да се употребяват по време на бременност и да не се вземат в огромни дози за повече от един месец.

За да се избегне горчивия усет на пелина, смесете цялостна чаена лъжичка прахуляк, в малко студена вода или сок и пийте незабавно. Вземайте 1 чаена лъжичка три пъти на ден.

Горчивите качества на чая от пелин, подтикват храносмилателната система (стомах, черен дроб, панкреас и жлъчния мехур). Поради това му качество пелинът се употребява и за лекуване на жълтеница. Затова, в допълнение към приема на пелин в студена вода, част от него може да се пие и като запарка по време или след хранене.

Направете пелинов чай, добавяйки 1 цялостна чаена лъжичка от билката (или  1ч.л. с връх прахуляк от пелин) към 1 чаша кипяща вода и оставете да се накисне за 10-15 минути. Може да го подсладите със стевия и да добавите малко мента. Най-добре е да го изпиете на един мирис, а по-късно да изпиете нещо по-приятно на усет. Децата и свръхчувствителните към усета му могат да употребяват пелин на прахуляк в капсули (от 3 до 5 капсули, 3 пъти дневно) или единствено сладостен пелин (sweet annie).

***

РАЗТВОР НА ЛУГОЛ

Ако имате причина да смятате, че другите средства не са унищожили паразитите от кръвта или вътрешните тъкани, вместо с едно от прочистващите билкови средства, можете да извършите курс с разтвор на Лугол. Именно по този начин доктор. Трус лекува в началото своите пациенти.

Разтворът на Лугол е вътрешен йоден разтвор, предопределен за премахване на кандида, вируси и микроби в кръвта. Вземате 100мл. разтвор на Лугол (наречен също „ воден йоден орален разтвор ” от химиците).

Направете си тест, като вземете капка воден разтвор, вместо единствено вода, с цел да намалите силата на усета. Ако това не провокира алергична реакция, продължавайте да вземате по 6 капки, 4 пъти на ден в течност или разбъркан с храна, само че не дружно с витамините A, C, E, дестилат от семена на грозде или цистеин. Йодът е оксидант и ще бъде добре да намалите приема на антиоксиданти, по време на приема му.

Продължете 3 седмици, само че спрете, в случай че развиете нежелателни реакции. Не вземайте йода повече от 3 седмици, тъй като той ще се намеси в работата на щитовидната жлеза. Ако е належащо повторете курса след няколко месеца.

***

ЧЕСНОВО ПРЕЧИСТВАНЕ

Пресният, недопечен чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разводнен разтвор на повече 1: 1000 той убива бактериите и гъбите. Когато чесънът е счукан, неговите ензими преобразуват устойчивия алийн в алицин.

Алицинът има деен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с О2 (от водородния пероксид). За да се понижат до най-малко неприятните реакции от вида на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема мощен лаксатив дружно с чесъна.

***

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО ОЛИО /ШАРЛАН/

Сутрин, преди измиване и пиянство на вода, с една лъжица олио се жабурка устата 15-20 минути, като се прекарва постепенно сред зъбите. Да се внимава да не се гълтам даже капка от олиото при изплакване на устата, тъй като всеки излишък от олиото съдържа токсични детайли и голям брой бактерии и вируси.

В началото олиото ще е високo вискозно, само че след няколко минути то ще стартира да става по- “тънкo ” и бяло като избелена вълна. След изплюване на олиото се изплаква устата няколко пъти с вода с 4-5 капки йод. След измиване на зъбите четката за зъби се почиства със същия разтвор.

С олио лечението се лекуват мигрена, главоболие, бронхит, заболели зъби, тромбоза на артериите, хронични болести на кръвта като левкемия, също по този начин артрит и обвързваните с него болести, неврофизиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни болести, бъбречни заболявания, менингит, и хормонални нарушавания при дамите изцяло се отстраняват от организма.

***

БЪЗАК

Бъзак (Sambucus ebulus) или тревист бъз (още бъзе, бъзовляк, бъзуняк, ниско бъзе) е тревисто многогодишно растение, тип бъз, с дълго, пълзящо, мощно разклонено коренище. Зелените плодове са отровни, употребяват се зрелите ( при децата могат да провокират гадене и повръщане).

ПРОТИВОРАКОВА НАСТОЙКА

Бере се добре узрелият плод (за да имат лечебни свойства), който наподобява на боровинка и е с съвсем същата величина. Бере се в края на август и началото на септември. Не се мие. Плодчетата се подреждат в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар, до момента в който се изпълни до горе. Последният ред захар би трябвало да е по-дебел, с цел да не разреши ферментация. Бурканът се покрива с марля, с цел да може да „ диша “. След това се изнася на място, където има слънце, с цел да може да ферментира.

Според националния врач Петър Димков се слага на мрачно място и се прецежда след към 40 дни, а съгласно други източници след две седмици се затваря и се поставя в хладилника. Последните няколко дни се бърка с дървена лъжица, с цел да се разтвори захарта. Може да се създадат 2, 3 или 4 буркана, само че най-малко два са нужни, с цел да стигнат до другата година. Взема се по една чаена лъжичка заран на гладно 10 минути преди хранене всяка заран. Пак Петър Димков разказва, че остатъкът от прецеждането му е служил за основа на „ бъзово вино “, от което е изпивал по чаша-две вечер.

***

ДЖИНДЖИФИЛ

Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домакински мед. Сместа се употребява 3-4 пъти на ден по лъжичка.

Да се употребява единствено НЕметална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни.

***

Смесват се 3 елементи органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода. Сместа се разбърква на слаба температура (не повече от 40 С) в продължение на 5 минути и се приема по 3 ч.л. на ден в продължение на 1-2 месеца.

Инфо: //svetovnizagadki.com/


*Въпреки скептичноста си относно някои от теориите и методите разказани в публикацията взехме решение да я публикуваме. Все отново всеки избира на какво да има вяра и какво да опита.

Diana.BG

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР