Все повече собственици на автомобили до 3-годишна възраст се опитват

...
Все повече собственици на автомобили до 3-годишна възраст се опитват
Коментари Харесай

Руснаците масово разпродават новите си автомобили

Все повече притежатели на коли до 3-годишна възраст се пробват да се отърват от транспортното си средство. Данните на „ Авито Авто ” демонстрират, че броят на обявите за продажба на скъпи използвани коли е повишен през януари с 63% по отношение на същия месец година по-рано. Най-много разгласи за продажба има за марките Mercedes-Benz, BMW, Audi, Lexus, Land Rover, Porsche, Infiniti, като се вижда и предпочитание за избавяне от първокласни марки като Bentley, Maserati, Lamborghini и Rolls-Royce.

Най-активно руснаците желаят да се отърват от коли до 3-годишна възраст. Броят на обявите за продажба на такива премиум коли се е удвоил за година, демонстрира статистиката.

Порталът споделя, че с предлагането се е нараснало и търсенето, само че не със същите темпове. През януари от първокласни коли са се интересували със 17% повече клиенти, а от премуим коли – 11% повече. Клиентите, които се интересуват от коли до 3-годишна възраст, са се нараснали с 27%.

Причината за множеството продажби, съгласно специалистите, е казусът с обслужването на колите, който е чужд за притежателите на премиум коли. Руската федерация даже към този момент купуват по два идентични автомобила, като вторият се употребява за донор на части.

Още по темета и други забавни вести от автомобилния свят четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР