Все повече служители на фирми работят от домовете си заради

...
Все повече служители на фирми работят от домовете си заради
Коментари Харесай

Недостатъците на хоум офиса

 Все повече чиновници на компании работят от домовете си поради растежа на инфектираните с ковид. Пандемията прибра и огромна част от децата у дома, с цел да се образоват онлайн. Всичко това обаче е причина за повече разноски, написа NOVA.

Според експертите множеството време прекарано вкъщи, значи и повече разноски за фамилията. Ще разгледаме разновидностите за отопление с електричество и с парно. Първо се стопираме на четиричленно семейство, обитаващо двустайно жилище, което се отоплява на ток. 

" Ако родителите работят в едно помещение у дома, а в другото са децата - разноските за електрическа енергия нарастват. При хоум офис от 8 часа и онлайн образование от 4, сметките нарастват с 37 лв. на месец ", изясни енергийният специалист Иван Хиновски.

Допълнителен разход е използването на компютър или преносим компютър – междинната сметка демонстрира, че ще платим 58 лева на месец, в случай че ги употребяваме 22 работни дни по 8 часа дневно. Ако сме на парно, сметките излизат в пъти по-високи от тези на ток, твърди още Хиновски. 

Сметките за отопление могат да скочат и до три пъти, в случай че вместо парно и климатик, сме избрали да се отопляваме с по този начин наречените вентилаторни печки, предизвестяват специалистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР