Все повече родни изпълнители предизвикват скандали със своето творчество заради

...
Все повече родни изпълнители предизвикват скандали със своето творчество заради
Коментари Харесай

БГ изпълнители подлудиха СЕМ: Цензура за силикона на Лорена, за най-милото на Яница, и яката дупара на Гери-Никол + още вулгарни изцепки

Все повече родни реализатори провокират кавги със своето творчество поради нецензурни текстове или пошли видео подиуми.

Най-пресният случай е със Сузанита и Ангел. В клипа певицата пуши марихуана, размахва междинен пръст и симулира орална обич. Това бе повода от Държавната организация за протекция на детето да стартират инспекция. Оказа се, че Орхан Мурад не е попълнил наложителна декларация, с която дава единодушието си дъщеря му да взе участие в подобен план.

Намесата на Съвет за електронни медии в клиповете на Гери-Никол е нещо, което се случва постоянно . В „ Момиче като мен “ Гери друса дупе в мрежест чорапогащник, едвам 17 годишна. Това Георги Лозанов сподели, че в действителност в клипа взе участие дете, само че той не бил предопределен за детска публика и в това няма нищо неправилно. С песента „ Направо ги умъртвявам “ с присъединяване на 100 Кила, Гери още веднъж провокира скандал. Килата призоваваше косвено към приложимост на избран опиат.

Миналото лято на парчето на Лорена и Галин „ Нощта гърми “ също бе наложена цензура. В фрагментите се виждаха зърната на певицата и по тази причина клипа бе свален. След като екипът цензурира фрагментите видеото се завъртя още веднъж.

Певицата Яница не се посвени да покаже вагината си в клипа „ Върнах ти го “. След голям брой подадени тъжби, видеото бе свалено от ефира на телевизия " Планета ".

„ Искам тризонет с 6 спални, вътре 6 дами скандални, 5 кенефа, 10 плазми. Всяка по един милион “, гласи дребна част от SeTaaBrat на Павел и Венци Венц. Парчето, което набра невиждана известност, бе грубо оплюто в обществените мрежи. С премиерата си провокира отпор от страна и на рокаджийското съсловие. Изпълнителите обясниха това с колегиална злоба.

Мария Илиева и Криско също провокираха бурни реакции с „ Видимо удовлетворени “. Тогавашният ръководител на Съвет за електронни медии Георги Лозанов сподели, че песента вреди на моралното и психическо здраве на децата. „ Проблемът не е в неприличните думи, а в цинизмът във връзка с секса “, разясни той.

Деси Слава скандализира с нецензурен препратки в песента „ Започвам на чисто “. В един от фрагментите русокоската лапа наденички по изключително сексуален метод и симулира орална обич. Кулминацията настава, когато две мацки вземат решение да доставят наслаждение на кренвирш от хотдог. Не излиза наяве дали е подаден сигнал до Съвет за електронни медии, само че седмица след премиерата парчето бе свалено от ефир, напомня ‚Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР