Все повече негативни мнения и оценки събира Ергенът. Поредно доказателство

...
Все повече негативни мнения и оценки събира Ергенът. Поредно доказателство
Коментари Харесай

Зрителка: Дано не е вярно, че тя ще спечели предаването!

Все повече отрицателни отзиви и оценки събира " Ергенът ". Поредно доказателство за това са голяма част от мненията след снощното предаване в обществената мрежа Facebook, видя Plovdiv24.bg .

Ето единствено три от тях:

- Виктория е рускиня, те всичките са с подобен нрав - по всевъзможен начин минават през всичко и всеки, с цел да си реализиран задачата. Дано не е правилно, че тя ще завоюва предаването. Силно се надявам Алекс да победи, другояче ще е провалено предаването, като Виктор разбере, че в действителност е подведен тъкмо от Виктория, а не от Алекс, както самата Вики се опита да го изкара.

- Оххх, по какъв начин изобщо една жена може да се почувства " специфична ", откакто още на другия ден въпросният момък кани " последващо " момиче, целува " следващо " момиче, прави похвали на " енто " момиче... И след това си описват въодушевено по какъв начин е минало и какъв брой " вълнуващо " е било??? Какво значение има " невероятната " сантиментална среща на Алекс, откакто единствено след няколко дни Виктор се целува буйно с " жизнерадостното " Вики (пред погледите на останалите " мацки " от компанията)??? Що за идея има това предаване и по какъв начин е допустимо да се излъчват към този момент толкоз сезони в други страни?

- Виктория може и да печели предаването, само че пък с това тайно и манипулативно поведение, което лъсна пред половин България, надали ще продължи да е сполучлив инфлуенсър!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР