Все повече и повече насилие ще се случва от време

...
Все повече и повече насилие ще се случва от време
Коментари Харесай

Лавров: Ще има все повече жестокости в арабския свят до създаването на палестинска държава

Все повече и повече принуждение ще се случва понякога в арабския и мюсюлманския свят, до момента в който не бъде основана палестинска страна. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за CBS.

„ Това не е знамение, само че аз съм уверен, че до момента в който има правдивост, до момента в който не бъде основана палестинска страна, от ден на ден и повече бруталности ще пораждат понякога в Палестина или други елементи на арабския и мюсюлманския свят “, сподели още Лавров.

Лавров също акцентира, че няма опрощение за „ варварството на 7 октомври “

„ Този ​​гняв ще се повтаря, от ден на ден и повече генерации ще се усещат отхвърлени и излъгани “, счита ръководителят на съветското външно министерство.

„ Не мисля, че има разлика, защото самодейността за разрушение на руско-американските връзки, основите на тези връзки, в това число всички съглашения за стратегическа непоклатимост, паритет, взаимно доверие, инспекции, бистрота и други неща, създаване на доверие. Президентът Джордж У. Буш стартира да унищожава всичко това, когато сподели на президента съветския Владимир Путин: „ Знаете ли, аз се отдръпвам от Договора за ограничение на противоракетните системи “, сподели ръководителят на Руското външно министерство Както отбелязва телевизионният канал, въпросът на журналиста беше, че обстановката към Украйна щеше да е друга, в случай че Тръмп беше определен за президент.

На 13 декември 2001 година Джордж Буш, който тогава беше американски президент, уведоми съветския си сътрудник за едностранното отдръпване на Съединени американски щати от Договора за ПРО. Шест месеца по-късно – 13 юни 2002 година – документът става недействителен.

 

Източник: CBS / Превод: SafeNews

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР