Все повече и повече кандидат-студенти от България избират да продължат

...
Все повече и повече кандидат-студенти от България избират да продължат
Коментари Харесай

Предстои най-голямото изложение за образование в Холандия в България

Все повече и повече кандидат-студенти от България избират да продължат образованието си в Холандия. Има доста аргументи за това: високо качество на образованието – дипломите от Холандия се признават в целия свят; на практика ориентирано обучение; големи кариерни благоприятни условия след завършването; включени стажове в програмата; образование в интернационална класна стая – всичко това съчетано с налични такси за образование и благоприятни условия за студентски заеми, стипендии и почасова работа.

 holland-01 Съвсем скоро следва най-голямото събитие правено до момента в България за обучение в Холандия – “Холандски дни” , които ще се проведат в градовете София, Варна, Бургас, Стара Загора. Това събитие за първи път събира на едно място толкоз огромен брой холандски университети – а точно 13. Събитията се провеждат от UNIFY – най-хубавият и профилиран съветник за обучение в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са някогашни студенти в Холандия, което го прави скъп асистент за всички, решили да заминат да учат в страната на лалетата.
В каталога на ревюто може да се запознаете с представители на бакалавърски и магистърски стратегии в областта на бизнеса, финансите, медицината, стопанската система, правото, логиката на психиката, анимацията, дизайна, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, осведомителните технологии, игрите и медията, инженерството, химията, физиката, екологията.

Ако и ти се замисляш да продължиш образованието си в страната на колелата, то си доста добре пристигнал на едно от събитията, които ще са на:
21 Април, Събота – София, Paradise Mall, ет. 3, 10-14:00
22 Април, Неделя – Варна, Swiss Belhotel Димят, 10-14:00
23 Април, Понеделник – Бургас, Хотел България, 11-15:00
24 Април, Вторник – Стара Загора, Хотел Верея, 11-15:00


Индивидуални срещи през целия ден:
✅ С представител на най-големите и положителни университети в Холандия
✅ С български студенти, които учат там
✅ Със профилирани кариерни консултанти за Холандия

Събитията са безусловно безвъзмездни, само че изискват предварителна регистрация тук.

Присъедини се към едно от събитията във Facebook: София, Варна, Бургас и Стара Загора.

 program_holland

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР