Все повече държави започват да обещават, че ще забранят продажбите

...
Все повече държави започват да обещават, че ще забранят продажбите
Коментари Харесай

Автомобилите от бъдещето – електромобили 2019

Все повече страни стартират да дават обещание, че ще забранят продажбите на бензинови и дизелови коли, само че това не значи, че тези транспортни средства ще спрат да съществуват. След тези рестрикции ще са нужни може би много години, с цел да изчезнат изцяло колите замърсяващи околната среда. Въпреки това някои от страните слагат и период, в който те ще се отърват даже и от старите коли и ще стартират да се употребяват единствено „ зелени “ коли.

Например Англия споделя, че през 2040 година ще забранят продажбите на дизелови и бензинови коли и до 2050 година ще наложат условие всяка кола да отделя 0 нездравословни излъчвания. Франция има сходни проекти, а пък Индия се заричат че до 2030 година всяко транспортно средство в страната ще е електрическо. Може би най-оптимистични са норвежците, тъй като те възнамеряват да имат 0 % нездравословни излъчвания от колите си до 2025 година

Ако това ви накара да обмислите покупката на електромобил, ето няколко модела, които излизат през 2019 година на пазара:

Audi Q6 e-Tron

За първи път светът видя този модел през 2015 година От Audi декларират, че електрическият автомобил ще е кадърен да измине съвсем 500 км. с едно зареждане на батериите. Плановете на марката са да произведат сред 2 и 3 милиона от този модел до 2025 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР