Все по-умърлушен и без настроение изглежда Евгени Генчев, когато е

...
Все по-умърлушен и без настроение изглежда Евгени Генчев, когато е
Коментари Харесай

Взрив! Близки на Евгени: Влюбен е, но не във Валерия! Чуди се как да й го каже!

Все по-умърлушен и без въодушевление наподобява Евгени Генчев, когато е до годеницата си и сякаш огромна обич - Валерия Георгиева. Това видяха първи консуматори в мрежата, които от дълго време пускат фотоси на Генчо до Вал и Генчо до други хора, с цел да се види разликата в усмивката и излъчването му.

И ето, че се оказаха прави. Преди ден близки до пианиста разкриха, че той фактически се усеща уединен и комплициран във връзката си с плевенчанката, която в началото в действителност е харесал. Валерия обаче се постарала да го отдалечи от себе си и да убие любовта му с непрекъснатите си налагания, прищявки и дебелоглав - във всичко.

А още по-големият проблем е, че Евгени почнал да изпитва мощни усеща към друга и то не коя да е, а певицата Виктория Георгиева. Двамата работят дружно още от края на " Ергенът " и е повече от видно, че се схващат отлично. Вики е отворен и добросърдечен човек, красавица е, само че... до момента в никакъв случай не се е показвала с мъж.

Припомняме, че имаше много трудове за ориентацията й и това, че има сериозна връзка с много по-възрастна от нея дама. Дали това е по този начин, към момента няма потвърждения, само че в случай че е, то Генчев крепко го е загазил.

" Няма значение дали Викито ще му " върже ", или не, само че в случай че не му е хубаво с Валерия, би трябвало да я остави. Той в никакъв случай не е зарязвал гадже, постоянно девойките са го оставяли, само че не трябва да е толкоз колеблив ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Евгени Генчев Виктория Георгиева Валерия Георгиева Ергенът пианист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР