Все по-тъмни стават облаците над главата на разжалвания главен прокурор

...
Все по-тъмни стават облаците над главата на разжалвания главен прокурор
Коментари Харесай

Става страшно за Гешев! Укривал като главен прокурор сигнали срещу Ковачки и Пещерняците

Все по-тъмни стават облаците над главата на разжалвания основен прокурор Иван Гешев, научи 7DniBulgaria.bg.
Още в първите дни след встъпването си на власт, наследникът на Гешев – Борислав Сарафов, разкри, че двама от забърканите в аферата „ Осемте джуджета “ май са били под закрилата на Каскета. Това следва занапред да бъде разследвано.
Това обаче не са единствените закриляни от Гешев хора. Вече има данни, че преди година и половина новоизлюпеният партиен водач не е дал ход да се ревизират сигнали против родни олигарси.
Единият е Христо Ковачки. Той е в полезрението на „ Европол “ за афери с боклуци. Другите са Пещерняците, които се монополисти на алкохолния пазар. При тях има подозрения, свързани с бандеролите.
Гешев обаче е пасивирал и двете инспекции. И очевидно не го е правил гратис. 7DniBulgaria.bg към този момент сигнализира, че от близкото до Пловдив градче са текли милиони към тогавашния вицепремиер Асен Василев. Явно са били дашни и към Гешев.
Пак нашата медия първа разкри, че сега зад политическия план на Гешев стои Христо Ковачки. Той се е отказал от предходния си подобен, обвързван със Стефан Янев, с цел да се концентрира върху „ Консерваторите “ на Гешев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР