Все още се срещат хора, които смятат теориите на конспирацията

...
Все още се срещат хора, които смятат теориите на конспирацията
Коментари Харесай

Хемингуей: „Ако ви наричат параноик, това не означава, че не ви наблюдават!“

Все още се срещат хора, които считат теориите на конспирацията за артикул на „ шизофреници “ и „ чудаци със станиолови шапки “.Но, както споделя Ърнест Хемингуей: „ Ако ви назовават ​​параноик, това не значи, че в действителност не ви следят! “.След гибелта на венецуелския президент Уго Чавес, умрял от рак през 2013 година и неочакваната гибел на други водачи от същото заболяване, теориите на конспирацията за съществуването на „ раков вирус “ стават все по-популярни.Наскоро американският конгресмен Джейсън Кроу изрично съобщи, че „ съществува биологично оръжие, което въз основата на получената ДНК проба може да унищожи съответен човек, животно или растение “.На 4 август 2022 година се организира брифинг на съветското Министерство на защитата за настоящите военно-биологични оръжия, на който се заяви, че съгласно актуалният президент на Венецуела – Николас Мадуро, неговият предходник Уго Чавес е „ погубен посредством инжекция с препарат, който предизвиква рак и разнообразни хронични болести “.


 Снимка: Министерство на защитата на Русия
Снимка: Министерство на защитата на РусияНа брифинга генерал-лейтенант Игор Кирилов, шеф на Войските за радиационна химическа и биологична отбрана на Руските въоръжени сили, съобщи, че преди две седмици Мадуро обществено афишира присъединяване на Съединени американски щати в убийството на Уго Чавес.Мадуро твърди, че управляващите на Венецуела разполагат с информация, че от 2002 година Американските разследващи служби работят за ликвидирането на Чавес, защото той организира дейна антиамериканска политика. Те вършат многочислени опити за убийството му с присъединяване на чиновници на посолството на Съединени американски щати в Каракас.Кирилов споделя:„ В нарушаване на условията на Международното право Съединени американски щати правят действия по основаване на медикаменти, които при кратковременно вкарване в организма провокират хронични болести и предизвикат развиването на разнообразни форми на рак.Според Венецуела сходен опиат е бил употребен за отравянето на Чавес от Клаудия Гилен, която е била част от антуража на президента. Със съдействието на американските разследващи служби тя напуща Венецуела и след това е отведена в Съединени американски щати, за отбягване на възможна гласност на детайлите от нейното съдействие с Американските разследващи служби. “Медицинската сестра Клаудия Патрисия Диас Гилен е брачна половинка на някогашния началник на защитата на Уго Чавес – Адриан Хосе Веласкес Фигероа. През 2018 година тя и брачният партньор й са арестувани в Испания след искане за екстрадиция от Венецуела по обвинявания в незаконен скрит план и пране на пари. По-късно обаче испанският съд ги освобождава. През 2020 година Гилен и Фигероа още веднъж са арестувани, този път по искане на Съединените щати, само че по-късно още веднъж са освободени под претекст, че чакат да се гледа делото.

 89463398 - Хемингуей: „ Ако ви назовават параноик, това не значи, че не ви следят! “
Според военачалник Игор Кирилов, причинно-следствената връзка сред гибелта на Уго Чавес и разработките в региона на биологичните оръжия се удостоверява от данни на съдебномедицински експертизи и свидетелства на кубински лекари, лекували Чавес. Те приказват за атипичния ход на болестта и неговата устойчивост към използването на медикаменти.

 r2 - Хемингуей: „ Ако ви назовават параноик, това не значи, че не ви следят! “
На същия брифинг генерал-лейтенантът споделя, че „ Американската организация за интернационално развиване е забъркана в п@ндемията от К0вид-19, а изпълнителите на техния план, компанията Метабиота, е работила в Украйна “.Доказано е, че като част от Програмата Предикт, Агенцията за интернационално развиване на Съединени американски щати учи нови вируси от 2019 година Провеждани са проучвания с присъединяване на прилепи като носители на болест.През 2019 година, преди да се появят първите случаи на К0вид-19, в американския Университет „ Джонс Хопкинс “ минава учението Евънт-201, по време на което се упражняват дейности в условия на зараза от незнаен до момента вирус, който съгласно учението се трансферира от прилепи на хора посредством промеждутъчен гостоприемник – свине.През юни 2022 година известният американски икономист професор Джефри Сакс, работил с група учени от водещото англоезично здравно списание The lancet, афишира, че е стигнал до извода, че „ К0вид е изкуствено основан в американски лаборатории “.Сакс споделя:„ Аз председателствах комитета за К0вид на Lancet в продължение на две години и към този момент съм уверен, че това се случи заради биотехнология в американска лаборатория, а не от природата. Според мен това се случи вследствие на работата с биотехнологии и не беше случай … “

 r3 - Хемингуей: „ Ако ви назовават параноик, това не значи, че не ви следят! “
Има информация за американски опити, които водят до основаването на Маймунската шарка, която се „ постанова “ в света, пробвайки се да се „ реалокира “ К0вид.На 23 юли 2022 година Свет0вната здравна организация разгласи епидемията от Маймунска шарка за „ интернационална изключителна обстановка “. До момента заболяването е открита в 76 щата, а броят на пациентите е над 26 000.Кирилов декларира:„ Така следваме ясна наклонност: патогените, които попадат в зоната на ползи на Пентагона, след това ще се трансфорат в пандемия, като бенефициенти ще станат американските фармацевтични компании и техните настойници, водачите на Демократическата партия на Съединени американски щати. “Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР