Все още няма яснота кога ще бъде проведена среща на

...
Все още няма яснота кога ще бъде проведена среща на
Коментари Харесай

Кога ще е лидерската среща между ГЕРБ и ПП-ДБ - все още е неизвестно

Все още няма изясненост по кое време ще бъде извършена среща на равнище водачи сред Бойко Борисов и съпредседателите на обединението ПП-ДБ Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

" Това са въпроси, които би трябвало да бъдат отправени към водачите. В момента е значимо да започва Народното събрание, да стартираме диалозите за съставяне на комисиите и Правилника на Народно събрание ", сподели минути преди началото на парламентарното съвещание Николай Денков от Продължаваме промяната.

Денков преповтори и думите си от през вчерашния ден, откакто ГЕРБ и ПП-ДБ оповестиха съгласие по законодателна стратегия. " Това, което казахме на срещите, е, че всички разбираме какъв брой е значимо да бъде образувано постоянно държавно управление, само че не сме обсъждали това, защото нямаме мандат да го вършим. "

Народният представител показа още, че не е провеждал диалози с представители на други партии отвън ГЕРБ дали поддържат законодателната стратегия, препоръчана от двете политически сили, само че адвокати били изразили мнение, че въпросният законодателен пакет бил " много добър ".

Денков удостовери и новината, оповестена по-рано от Атанас Атанасов - че Никола Минчев ще е кандидатурата на ПП-ДБ за ротационен ръководител на Народното събрание в бъдеще. Все още обаче няма публична кандидатура за ръководител на Комисията по правни въпроси.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР