Все още няма повдигнати обвинения за смъртта на 18-годишния Станислав

...
Все още няма повдигнати обвинения за смъртта на 18-годишния Станислав
Коментари Харесай

Все още няма обвинения за смъртта на 18-годишния Станислав в Приморско

Все още няма повдигнати обвинявания за гибелта на 18-годишния Станислав Г., който почина при втурване по водна пързалка в аквапарка в Приморско през вчерашния ден следобяд, откри инспекция на " 24 часа ".

От прокуратурата обявиха, че са назначени две експертизи и се чакат мненията на движимостите лица. " По случая е формирано досъдебно произвеждане, което се следи от окръжната прокуратура. Днес се прави още един оглед на мястото, разпитани са голям брой очевидци. Едната от назначените експертизи би трябвало да откри повода за гибелта на починалия, а другата е съдебно-техническа. Ще бъдат проверявани режимът по привеждане в деяние на оборудването при започване на сезона, съществуването на табели, указващи по какъв начин и по какъв метод се употребяват пързалките, какви са рестриктивните мерки, тъй като такива има. Това е повода все още да няма привлечено обвинено лице. Все отново, не са минали 24 часа от случая ", съобщи пред наш кореспондент зам.апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова.

18-годишният Станислав от старозагорското село Кирилово почина при втурване в най-екстремната пързалка на аквапарка, наречена " Цунами ". По информация на полицията той се е спуснал с главата напред, само че в улея се е сблъскал с различен юноша. Той е ранен, само че след обзор в бургаската болница подписал декларация, че не желае да бъде приет в болница. Двете момчета били другари и дружно отишли на отмора в Приморско.

Аквапаркът ще остане затворен до привършване на следствието. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР