Жена, която страда от странно хранително разстройство, казва, че яденето

...
Жена, която страда от странно хранително разстройство, казва, че яденето
Коментари Харесай

„Не мога да спра да ям тухли и хоросан – обичам сухия вкус, но съпругът ми е ужасен“

Жена, която страда от необичайно хранително разстройство, споделя, че яденето на цимент и хоросан е като „ удобно одеяло “ и й дава " подобен звук ".

Патрис Бенджамин-Рамгулам има пика, рядко разстройство, при което хората ядат нехранителни артикули без хранителна стойност, като тебешир, хартия и сапун. Тя жадува за хоросан от тийнейджърска възраст и макар че знае, че е „ доста неприятен “ за нея, тя го възприема като „ хормон на щастието “.

Патрис изключително обича „ сухия усет “ и, което е изумително, към момента не страда от съществени здравословни проблеми вследствие на положението си. Тя стартира да живее при баба си и дядо си, откакто родителите й се разделят, и тя научава, че има вуйна и чичо, които страдат от пика.

В изявление за Closer, 39-годишният Патрис сподели: „ Бих желал да мога да спра поради брачна половинка си, само че не знам дали мога. "

Когато беше на 15, Патрис взе железен орнамент и остърга стена, с цел да разбере " какви са стените бяха като под боята “. Това се трансформира в всекидневно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР