Все още не са ясни мотивите за стрелбата в Лас

...
Все още не са ясни мотивите за стрелбата в Лас
Коментари Харесай

Все още не са ясни мотивите на масовия убиец от Лас Вегас

Все още не са ясни претекстовете за стрелбата в Лас Вегас на 1 октомври, която взе 58 жертви. Следователите са се свързали с брата на стрелеца и с други членове на фамилията му, разговаряли са с тях, само че още нямат изясненост какво е предиздвикало Стивън Падок да открие огън по над 22-те хиляди фенове на концерт навън, заяви ДПА.

 © Българска телеграфна агенция
Шерифът на Лас Вегас Джоузеф Ломбардо сподели през вчерашния ден на конференция, че няма доказателства дейностите на Падок да са били резултат на някаква идеология, както и да е имало и различен стрелец, съобщи Асошиейтед прес.
Шерифът заяви, че Падок е стрелял по резервоари с гориво, намиращи се покрай хотела си, евентуално, с цел да отвлече вниманието на службите и да успее да избяга. В хотелската си стая е имал екипировка за персонална отбрана, сподели Ломбардо.
 ​Убиецът от Лас Вегас евентуално е възнамерявал и атентат с бомба ​Убиецът от Лас Вегас евентуално е възнамерявал и атентат с бомба
Шерифът на града заяви, че в колата на нападателя са били открити 1600 патрона и амониев нитрат, който може да се употребява за изработката на взривно ус...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР