Все още голяма част от хората се притесняват от недостатъците

...
Все още голяма част от хората се притесняват от недостатъците
Коментари Харесай

Канада ще забрани продажбата на леки коли с ДВГ от 2035 г.

Все още огромна част от хората се тормозят от минусите на електрическите автомобили, а точно лимитираният пробег и неразвитата зарядна мрежа. Има такива, които даже считат, че не са „ същински автомобили”, само че това не е истина. Техният проблем е, че ще би трябвало да свикнат, тъй като бъдещето е предначертано и то е електрическо.

Вече доста страни, изключително в Европа, оповестиха желанията си да забранят продажбата на нови коли с ДВГ. Европейски Съюз ще направи това през 2035 година, а някои страни даже по-рано – Австрия и Англия, за Норвегия и Нидерландия даже не приказваме.

Извън рамките на Стария континент страните са много по-внимателни в това отношение. Съвсем скоро писахме, че щатът Вашингтон прокарва проектозакон, съгласно който да се забранят продажбата на коли и лекотоварни камиони през 2030 година Други щати считат да го създадат през 2035 година

Сега към листата с страни, планиращи тази възбрана се причислява и Канада. Според Emissions Reduction Plan, канадското държавно управление ще реализира крайната си цел поетапно.

Подробности четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР