Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров

...
Все още главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров
Коментари Харесай

Луд умора няма! Гошо Синдика продължава с колхознически плам да лъже читателите на „Конкурент“ /доказателства/

Все още основният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров продължава с колхознически жар да лъже оределите читатели на изданието. Агенция BulNews.bg към този момент неведнъж разкри случаи, в които известният и като Гошо Синдика списвач безсрамно мами за да заблуди шефа на сдружението Димитър Николов и притежателя на марката Делян Пеевски. Въпреки това Георги Александров продължава да има държанието на човек, който е гледал най-малко 100 пъти за един ден изявлението на Хекимян с Бойко Борисов.
Поредната записана машинация бе осъществена в събота, когато Гошо Синдика пусна в електронното издание на вестника материал за лека злополука сред мотор и кола във Враца с гръмкото изказване „ видя първи кореспондент на "Конкурент ", както се случва постоянно в последно време “. Това, несъмнено, е неистина!
Доказателството е самата обява и часът, в който е направена. В уеб страницата на „ Конкурент “ е посочено, че това е станало в 12.35 ч. За голямо страдание на Гошо Синдика и неговите заболели упоритости, уеб сайтът „ Зов нюз “ още в 11.50 ч. заяви за случая, без да прави гръмки изказвания. Очевидно обаче за напрегнатия основен редактор на „ Конкурент “ този факт няма никакво значение и той гордо се тупа в гърдите като Бай Ганьо в австрийска баня. Така за следващ път обществото получи блестящо доказателство, че Гошо Синдика вместо да прави опити за качествена публицистика, се занимава с измами, посредством които да придаде величествено значение на другояче дребната си външност.
В паспортите на някои кучета написа Б.П., което значи, че то е без порода. Животното няма потекло, няма белези, които да го дефинират от коя порода е, да го отличат от глутницата помияри. Защо ли тъкмо в този момент се сетих за помиярите?!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР