Всъщност има. Ако котката ви обича да спи близо до

...
Всъщност има. Ако котката ви обича да спи близо до
Коментари Харесай

Има ли причина някои котки да спят на определени части от тялото?

Всъщност има. Ако котката ви обича да спи покрай главата ви, това евентуално е, тъй като тялото ви отделя доста топлота оттова, до момента в който спите, което го прави в допълнение уютно за вашата котка. Вие също не движите доста главата си в съня си, тъй че котката ви знае, че е по-малко евентуално да бъде ударена от ръка или крайник там. Друга причина, заради която котката ви може да желае да спи покрай главата ви, е, че харесва миризмата на вашия шампоан и естествените ви масла за коса.

За какви чудни неща си мисли вашата котка

Ако котката ви обича да спи на гърдите ви или покрай гърдите ви, това може да се дължи на обстоятелството, че звукът от сърцетуптенето и равномерното дишане я притеглят и утешават.

И в случай че котката ви спи в скута, това евентуално е тъй като знае, че получава спомагателни милувки и обич, до момента в който е в скута ви. Това също е топло място за сгушване.
Щастие и шанс в дома носят единствено котките с този цвят
Още от древността хората третирали котките с огромно почитание и страхопочитание, тъй като са вярвали в тяхната мистична мощ. Смята се, че с...
Прочети повече
Защо множеството котки спят с тил към вас?

Тъй като котката ви постоянно е подготвена да нападна, в случай че е належащо, тя най-вероятно спи с тил към вас, с цел да може да следи околната среда и за двама ви. Това не е ли очарователно?

Любопитното зад това какво си мисли в действителност кучето ни

Лошо ли е да оставиш котката си да спи с теб?

Определено има плюсове да оставиш котката си да спи в леглото с теб. Може да помогне за облекчение на напрежението, разрешава на двама ви да се свържете и ви държи уютно и топло. Но има и някои минуси.
Как да си изберем котка?
Животните могат да станат едни от най-хубавите другари на човек и са неповторими, тъй като ще ви съпровождат, откогато стартират да бъдат част...
Прочети повече
Въпреки че не са строго нощни, доста котки са дейни вечер, тъй че може да е мъчно да спите обикновено, в случай че вашата е буйна. Освен това, в случай че котката ви избира да спи на гърдите или главата ви, това може да стане досадно, изключително в случай че е с наднормено тегло.

Освен това домашните котките могат да придвижват боклука в леглото ви, а уличните котките може да са носители на заболявания.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР