Времето в Пловдив ще се задържи без особена промяна с

...
Времето в Пловдив ще се задържи без особена промяна с
Коментари Харесай

Времето в Пловдив продължава да се затопля, градусите скачат до 34

Времето в Пловдив ще се задържи без особена смяна с оптимални температури към 33-34 градуса. Градусите ще останат високи до края на седмицата и не се чакат повече превалявания.

Температурите в цялата страна още ще се покачат и оптималните ще са сред 31° и 36°, в София - към 31°. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца. В ранните часове в четвъртък тук-там към крайбрежието и по поречието на Дунав ще се образуват мъгли. Денят ще е преобладаващо безоблачен с лека следобедна облачност към планините. Не се чака мощен вятър, а дневните температури ще са в летния диапазон - сред 31 и 36 градуса. В южната половина на страната в атмосферата ще се следи незначителна централизация на сахарски прахуляк.

От петък до неделя времето ще остане горещо с преобладаващи следобедни температури сред 30 и 35 градуса, само че неустойчиво с проникването на по-хладен въздух от изток. В часовете следобяд и вечерта ще има условия за гръмотевични стихии с натоварен дъжд и риск от градушка. В петък по-уязвимите региони са централните и източните елементи на Дунавската низина и областите към Стара планина.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР