Времето в Пловдив отново започва да се затопля и температурите

...
Времето в Пловдив отново започва да се затопля и температурите
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив тръгват нагоре, слънцето отново се показва на хоризонта


Времето в Пловдив още веднъж стартира да се затопля и температурите да се намаляват. Сутрешните стойности ще бъдат сред 4 и 5 градуса, а след обяд се чакат до 10-11 градуса. Няма да има условия за превалявания.

Над страната облачността ще е променлива, без превалявания. В утринните часове на обособени места в котловините в Югозападна България и Горнотракийската равнина ще е с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен и с него ще нахлуе относително леден въздух. Минималните температури ще останат без основна смяна - най-вече сред минус 3° и 2°, в София - към 0°, само че дневните ще се намалят и ще са сред 5° и 10°, в южните региони малко по-високи, в София - към 5°.

Над планините облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е сдържан, в северните региони - до мощен. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, сутринта по най-северното крайбрежие 3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР