Времето, в което ставаме сутрин, обличаме облекло за работния ден

...
Времето, в което ставаме сутрин, обличаме облекло за работния ден
Коментари Харесай

Домашна мода - как да изглеждате модерни по всяко време на деня?

Времето, в което ставаме заран, обличаме облекло за работния ден и затваряме вратата на дома си, отхвърляме работния ден, прибираме се и слагаме домашните облекла, като че ли се разми в последните години. Мнозина от нас прекрачиха границата на немислимото преди десетилетие и постоянно оставаме хоум офис или пък просто работата ни допуска да свършим много отговорности още от вкъщи, без да напущаме фамилната обител или притичвайки сред дом и офис. И до момента в който при започване на тази смяна се мотахме по пижами и с несресани коси или обикаляхме дома елегантни с токчета и грим, в опита всичко да ни наподобява като остарялото обикновено, през днешния ден естествено като най-хубавото от двете се роди домашната мода.

И предстоящо тя съчетава всичко обичано - улеснение, персонален жанр и изложение на характерността ни. Започнахме да мислим за домашното облекло като за нещо, което не просто е уютно, само че ни кара да изглеждаме красиви, да ни кара да се усещаме - витални или другояче казано - спретнати. Как да бъдем такива в 4 бързи съвета

Никакви раздърпани облекла


Има като че ли един излишък от времената, в които просто нямаше какво да купиш и всичко се носеше до момента в който не се разпадне. Дрехите " за у дома " бяха всичко друго, само че не и добре изглеждащи в множеството случаи - останала остаряла блузка заваляла се с топченца, един чеп, който към този момент не носиш " за на открито ", а да не ви приказвам какви неща са виждали моите очи - чичо Иван по опърпан, изгорен мъжки пеньоар, прихвърчащ сред етажите. Пази боже да не ви изгорят очите с тази панорама. За благополучие тези времена отминаха и в този момент има всичко належащо с цел да изглеждаш добре в домашна конюнктура.

Инвестирайте в хубави пантофи


Когато отида на посетители и видя пантофи от китайски битак с дупка на огромния пръст - прилошава ми. Особено когато това е комбинирано с подредени до тях маркови, т.е не е казусът тъкмо в парите, а във визията.

Домашните пантофи не са просто нещо си там, а красива обувка, с която се движим в домашния палат като принцеси. Има голямо многообразие от модели, а и платформи - аз да вземем за пример избирам пантофите да имат лека платформа откъм гърба, усещам се по-удобно и ме вършат по-висока. Ако сте тръгнали към някоя къща из планините, дълбоките като ботушки пантофи са скъпи. Особено през студените месеци нищо не може да ме накара да мина боса до гранитогреса в кухнята. А и има толкоз занимателни модели, цветни или типичен, те предават комплектност на нашия домакински аутфит. Пантофи на положителни цени сега може да откриете тук.

Функционално, само че въпреки всичко съвременни когато и да е на деня


Очаквано домашната мода няма по какъв начин да бъде най-тясната кожена пола, която имаме в дрешника и се чака да внася повече комфорт и функционалост. Ярки, цветни пуловери или суитчъри, меки памучни панталони, оня чеп с брокат, който на открито в никакъв случай няма да облечете, само че вкъщи ви дава въодушевление или пък този в пастелния цвят и бялата памучна тениска, върху, която бързо можеш да наметнеш сако, в случай че Всичко, което е меко на досег и не стяга нито една дипла на кожата ни. Комбинирайте с пръстени, обеци, шеговит аксесоар в косата, пресен и лек грим.


Забавлявайте се с домашната мода


Домашното облекло е това, с което няма да се чувствате неловко, в случай че би трябвало да отворите вратата на куриера, да се явите на бързо в Zoom. Искате да отскочите до магазина, до детската градина, до другарка в прилежащия блок - наметнете върху суитчъра класическото си черно палто, мушнете краката в удобни меки апрески и останете в домакински уют със жанр даже и на открито. Добри цени сега на апрески може да откриете тук.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР