Времето в България няма д е хубаво днес. Сутринта на

...
Времето в България няма д е хубаво днес. Сутринта на
Коментари Харесай

Над цяла България ще вали дъжд, а някъде ще удари градушка. НИМХ с предупреждение от първа степен

Времето в България няма д е хубаво през днешния ден. Сутринта тук-там в низините и котловините ще се образува мъгла. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони краткотрайно интензивни, с гръмотевици.

Националният институт по метеорология и хидрология () издаде предизвестие от първа степен (жълт код) за краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии в цялата страна.

Ще има условия за градушки. Ще продължи да духа слаб, в Източна България – до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София – към 21°.

Над планините облачността ще е забележителна, най-вече купесто-дъждовна. По високите елементи ще е мъгливо. На доста места ще има превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 8°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд най-вече купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР