Времето ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста

...
Времето ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста
Коментари Харесай

Времето ще бъде слънчево

Времето ще бъде слънчево . След обяд ще се развива купеста облачност и единствено на обособени места в Източна България ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната - сдържан североизточен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 30° и 35°, в София - към 30°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево . След обяд ще има купеста облачност и на обособени места по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Вятърът ще е до сдържан от север, след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево , след обяд с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.

В петък и събота времето ще бъде най-вече слънчево . След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над източните и планинските региони, вероятни са изолирани краткотрайни превалявания. В Западна България ще е съвсем безшумно, в Източна ще духа слаб, след обяд по Черноморието сдържан североизточен вятър. Температурите ще се покачат едва и в събота оптималните ще са сред 31° и 36°, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР