Времето, прекарано с бившия ви приятел, винаги ще остане във

...
Времето, прекарано с бившия ви приятел, винаги ще остане във
Коментари Харесай

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

Времето, прекарано с някогашния ви другар, постоянно ще остане във вашето схващане. Тези хора имат особено място в сърцата ви. Краят може да е бил ужасяващ, само че всяка разлъка оставя дребна цепнатина, която копнее да бъде още веднъж цяла. Това е изключително правилно при връзка, която завършва ненадейно.

Мислили ли сте в миналото да се срещате още веднъж с някогашния си?

Преди да извършите каквото и да било, би трябвало да се запитате дали в действителност желаете да  дадете втори късмет на този човек. В множеството случаи мощната обвързаност и изгубената обич могат да замъглят преценката ви и да ви накарат да повярвате, че сте подготвени да се влюбите, когато може би не сте.

Но в случай че сте сигурни, че сте подготвени още веднъж да се потопите в същите води, има доста особености, които да знаете. Напълно допустимо е, макар че сте скъсали публично, към момента да се срещате с някогашния си по различен метод. Ако не сте поели изцяло по разнообразни пътища, това комплициране и връзка постоянно ще съществуват.

Ако и вие сте от тези, които скоро са прекратили връзката и се чудите дали и вие продължавате да имате връзки с някогашния си, все пак, продължете да четете идващите редове.

Прескочихте стадия на осуетяване

Когато сте се разделили, е имало няколко сълзи, само че не е имало нищо непреодолимо. Сякаш още след ден сте преодолели драмата и още веднъж сте щастливи и в естетика със себе си. Е, каквато и да е била повода за раздялата, това не става тъкмо по този начин.

Има възможност да не сте страдали, просто тъй като вътрешно не смятате, че сте се разделили. Мислите, че можете да бъдете другари и по този начин, живеете с вярата, че в един миг още веднъж ще сте двойка.

 8 признака, че продължавате да имате връзки с някогашния, даже да отричате 8 признака, че продължавате да имате връзки с някогашния, даже да отричате

Говорите си всекидневно

След разлъка нормално не е обикновено да продължите постоянно да се чувате с някогашния, в случай че нямате деца да вземем за пример и те не са тематиката. В противоположен случай няма по какъв начин да продължите напред, в случай че го чувате непрекъснато по телефона. Разговорите ви към момента ли се състоят от едни и същи неща? За да можете да продължите напред, контактът ви би трябвало да бъде преустановен неотложно.

Все още се виждате с него от самото начало

Ако в действителност сте скъсали, тогава не би трябвало да има никакво излизане на открито, най-малко в началния стадий на раздялата. Но в случай че продължавате да излизате и да вършите нормалните си занимания дружно, за каква разлъка приказваме въобще? Трябва сами да осъзнаете това и да говорите с някогашния си по тематиката.

Правите дружно проекти за бъдещето

Говоренето за бъдещето и правенето на проекти е типично за двойките. А вие нали не сте? Дори да казвате, че сте скъсали, може би би трябвало да се замислите в действителност ли е по този начин, в случай че продължавате да планирате срещи и други събития, като че ли другият към момента ще бъде там.

Ядосвате се, когато той прави проекти с някой различен

Вие сте скъсали! Не би трябвало да ви интересува дали той излиза на среща с някой различен. Още може да ви е грижа, само че нямате право да му се сърдите – в случай че към момента не се чувствате по този начин, като че ли се срещате с някогашния си и не можете да го оставите. Ревността и ядът не са нещо, което би трябвало да вършиме, в случай че в действителност сте скъсали.

 8 признака, че продължавате да имате връзки с някогашния, даже да отричате 8 признака, че продължавате да имате връзки с някогашния, даже да отричате

Все още постоянно разговаряте с неговите родители

Не водете чести диалози с родителите му или с който и да е различен родственик по тематиката. Поддържането на прекомерно мощната връзка с някогашния ви и неговите родители, в случай че сте се разделили, не е целесъобразна. Да, няма неприятно да сте в положителни връзки, само че внимавайте. Това ще попречва способността ви да го оставите в предишното и ще продължавате да имате връзки с някогашния си.

Хората от обкръжението ви не знаят, че сте се разделили

Не е нужно да афиширате раздялата, само че това не значи, че би трябвало да се вършиме, че нищо не е станало. А може и в действителност да мислите, че не е и с някогашния ви на процедура сте още дружно.

В съзнанието ви той към момента е единственият за вас

Както споменахме преди малко, в случай че продължавате да имате връзки с някогашния си, може би просто за вас той е единственият. Виждате го до вас в бъдещето ви и просто не желаете да го оставите да си тръгне. Въпреки всичко, което казвате, към момента мислите, че ще бъдете дружно с някогашния и доста скоро вашата връзка още веднъж ще бъде възобновена.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР