Времето от годината е, когато кондензацията се чувства неизбежна благодарение

...
Времето от годината е, когато кондензацията се чувства неизбежна благодарение
Коментари Харесай

Жена, която се събужда от мокри прозорци всеки ден, намира „животоспасяващо“ решение за кондензация

Времето от годината е, когато кондензацията се усеща неизбежна с помощта на непостоянните температури от вътрешната страна и извън – само че една жена приветства £25 джаджа като избавител за дома й.

Жената споделя, че се е събуждала с мокри прозорци заради конденз, който, несъмнено, може да аргументи плесен, в случай че не се лекува. След това мухълът може да докара до безчет здравословни проблеми, съгласно NHS, в това число респираторни проблеми, алергии и астма.

@eboniivoryhome наема жилището си в Лондон и искаше да показа своя „ Хак за влага и кондензация на парцелите за интервала на единично остъкляване “, за който доста хора нямаха визия. „ Още един другарски хак за отдаване чартърен? О, продължете тогава “, написа тя.

В горната част на късия клип, на който тя употребява необикновената джаджа, тя написа: „ Ако живеете в древен парцел с индивидуален стъклопакет и прозорците ви наподобяват по този начин всяка заран, тази безжична, акумулаторна, електрическа прахосмукачка за прозорци е избавител! "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР