Времето на голямото чакане най-после приключи. Близо две години, след

...
Времето на голямото чакане най-после приключи. Близо две години, след
Коментари Харесай

Решено: Обявиха кога ще се бият Пулев и Джошуа

Времето на огромното очакване най-сетне завърши. Близо две години, откакто Кубрат Пулев за трети път се трансформира в наложителен кандидат на IBF, към този момент има и съответна дата за багра против Антъни Джошуа.

Срещата сред българина, който от две години и половина е наложителен кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и британеца, който понастоящем е международен първенец, ще се организира в Лондон.
 Решено: Битката сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в Лондон Решено: Битката сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в Лондон
Боксовият мач сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се състои в лондонската зала О2. Това потвърдиха и двете страни пред журналиста от...
Датата и мястото на събитието към този момент са дефинитивни и не подлежат на смяна, а двете страни сложиха подписите си под формалния контракт.
Мачът сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в началото трябваше да се състои през юни, след това, поради пандемията от ковид, бе преместен за юли.
Тежката конюнктура в Англия и хилядите инфектирани обаче го отложиха за неопределен срок.
Това ще бъде вторият късмет на Кобрата да се бие за международната купа при най-тежките, като през 2014 година той бе спрян от Владимир Кличко с нокаут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР