Времето на Балканите наистина полудя и направи куп поразии. Преди

...
Времето на Балканите наистина полудя и направи куп поразии. Преди
Коментари Харесай

Апокалипсис на Балканите: Градушка удари Пловдив, потоп помете Анкара, а сега в Солун…

Времето на Балканите в действителност полудя и направи куп пакости. Преди няколко дни потоп, какъвто не бе виждан в последните 500 години, удари турската столица Анкара. Днес мощна градушка помля Пловдив, а преди минути се разбра, че времето и в гръцкия пристанищен град Солун е ужасно.

Той бе ударен от мощен вятър, дъжд и градушка.

Голямото количество вода трансформира улиците на Солун в реки и провокира транспортен безпорядък, изключително по крайбрежните улици и булеварди.

Наводнени са огромен брой къщи и здания, в това число тази на общината.

Към момента се оповестява за един ранен – жена, която е била повалена от водата. От потънали във водата коли са избавени четирима души.

В центъра на Солун е прекратено електроподаването, има и проблеми с водоснабдяването, а там, където не е спряна, течащата вода е мръсна, прецизира Фокус.

Има закъснения на полетите на интернационалното летище „ Македония ", а за несъмнено време придвижването на въздушния трафик бе напълно прекратен.

Метеоролозите издадоха предизвестие за стихия с дъжд, градушка и вятър за по-голямата част от Гърция и островите, което ще остане в действие и за петък.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР