Времето минава за всеки, включително за богатите и известните. Не

...
Времето минава за всеки, включително за богатите и известните. Не
Коментари Харесай

Вярвате или не... тези звезди навършиха 40 през тази година

Времето минава за всеки, в това число за богатите и известните. Не можем да повярваме, че някои от най-големите и сполучливи актьори са към този момент на 40 години. Една прелестна възраст. Все още си млад, само че с доста повече опит и напълно друго схващане за света. 40 е новото 20, споделят някои хора! Е, не е тъкмо по този начин, тъй като всяка възраст има своите различки и преимущества. Вижте кои звезди тази година встъпиха в своето ново персонално десетилетие:

Кристина Агилера

Поп иконата чества рожден ден на 18 декември. Като един същински представител на зодия Стрелец, носителката на шест награди " Грами ", несъмнено има с какво да се гордее - както в специалността, по този начин и в персонален проект. Милиони продадени копия от албуми, десетки паметни шлагери, голям глас, десетки турнета по целия свят, разпродадени билети, награди и покупко-продажби за милиони. Певицата има две деца, въпреки и разведена с първия си брачен партньор, тя споделя, че са запазили другарски връзки.

Виж още:

Сгодена е от години за настоящия си сътрудник Мат. Имат щерка, която е много артистична и обича да рисува. Кристина несъмнено е щастливка. Не е от звездите, които парадират с няколко къщи, десетки коли, жилища и частни острови. Тя живее дълго време в една и съща къща, е струваща 10 млн., само че заобиколена от обичаните си хора. Преди броени часове тя показа видео от вкъщи си, в което демонстрира съвършена форма, а в описанието написа, че е подготвена да стане на 40 години.

Райън Гослинг

Друга огромна звезда също навърши 40 тази година. Райън Гослинг чества на 12 ноември. Култовите функции на Райън са в шлагерите " Ла Ла Ленд " и " Тетрадката ". Той може да се похвали и със крепко семейство – татко е на две дъщери от актрисата Ева Мендес. Интересен факт е, че той започва кариерата си от детското предаване " Мики маус клуб ", където взе участие дружно с Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс.

Виж още:

Ким Кардашиян

Няма човек, който да не знае коя е Ким. Тя навърши 40 на 21 октомври, само че несъмнено може да се каже, че наподобява прелестно. Тази жена съумя да сътвори империя, с помощта на риалити предаването, с което преди години тя и сестрите ѝ стартираха, дружно с майката на Ким. Днес Кардашиян е една от най-богатите и авторитетни дами в света на модата. Споделя, че не се тормози или изнервя от напредването на времето и трупането на годинки. Старае се да наподобява прелестно и да не се поддава на стрес.

Виж още:

Маколи Кълкин

Да, момчето, което гледаме в продължение на повече от 20 години всяка Коледа. Той ще си остане това малко и симпатично, само че пааво и хитро момче от екрана, с което ние се разваме по працниците. Нищо, че знаем към този момент всеки подробност, като че ли ще се явяваме на изпит. Маколи Кълкин също навърши 40 години през 2020 – на 26 август. Годините след първите две елементи на филба бяха много бурни за него. Той взе участие в още няколко кино лентата, само че по-късно се отдръпна от промишлеността. Сблъска се с доста персонални проблеми, само че през днешния ден наподобява е преодолял тези сложни години.

Виж още:

Чанинг Тейтъм

Любимец на милиони дами по света. Чанинг Тейтъм навърши 40 през април. Роденият в Алабама артист е баща на едно момиченце от брака си с Джена Дюан, която е също към този момент на 40 година Стартира кариерата си в стилния бизнес, само че по-късно се снима и във филми, като една от най-известните му функции е в " Тя е пич ". Чанинг твърди, че кариерата му на фотомодел е помогнала в живота му и по-точно за това да направи живота си и този на фамилията му по-лесен. Защото той в никакъв случай не е знаел, какво желае да прави с живота си и откакто се е захванал с специалността на модел.

Жизел Бюндхен

Бразилският супермодел отпразнува 40-ия си рожден ден през юли. Красавицата тогава разкри, че ще засади 40 хиляди, дървета в родината си, с цел да означи юбилея си. " Не мога да допускам, че навършвам 40 години! Чувствам като че ли стартира цяла нова глава от живота ми и желаех да го ознаменувам по логичен метод, по тази причина взех решение да засадя 40 000 дървета. Засаждам дървета за разнообразни планове от години. Смятам, че това е най-хубавият метод да се реванширам на Майката Земя, който знам “, написа тя в Инстаграм.

Изображение: https://www.instagram.com/channingtatum/, https://www.instagram.com/xtina/, https://www.instagram.com/kimkardashian/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР