Времето лети неусетно и нямаме представа кога изминаха цели два

...
Времето лети неусетно и нямаме представа кога изминаха цели два
Коментари Харесай

Луцифер получи подобаващо изпращане

Времето лети незабелязано и нямаме визия по кое време изминаха цели два месеца откогато разбрахме, че един от обичаните ни сериали ще се снабди с още един сезон.

Как " Луцифер " завладя Netflix

Хората са полудели по Сатаната

За страдание петият сезон на " Луцифер " ще бъде и финален за него, само че въпреки всичко сме удовлетворени, че Netflix взеха решение да завършат историята уместно.

Разбира се, като доста други почитатели, и ние не желаеме нещата да завършват, само че пък знаем, че би трябвало да бъдем удовлетворени и на толкоз.

#Lucifer Season 5 just got a HELL of a lot better — and bigger! We've added six more hours, for a grand total of 16 episodes! pic.twitter.com/HILzaacpsb
— See What's Next (@seewhatsnext) 26 юли 2019 година
Хубавото е, че имаме още един мотив за наслада, а той е, че петият сезон на " Луцифер " ще бъде по-дълъг от предния. Финалът на сериала ще бъде цели 16 епизода, което е с шест повече от четвърти сезон.

Въпросите, на които новият сезон на " Луцифер " би трябвало да отговори

Пети сезон се приготвя, а ние имаме няколко въпроса към него

Това е супер вест и е много нетипично за сериали на Netflix, тъй като стрийминг платформата не обича да разводнява дейностите с прекомерно доста епизоди. За информация ще кажем, че третият сезон, който беше продуциран от Fox, съдържаше несъответстващите за подобен вид сериал 26 епизода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР