Временното спиране на плановите операции обмисля украинското министерство на здравеопазването,

...
Временното спиране на плановите операции обмисля украинското министерство на здравеопазването,
Коментари Харесай

Украйна обмисля да спре плановите операции

Временното прекъсване на плановите интервенции обмисля украинското министерство на опазването на здравето, до момента в който не се стабилизира обстановката с електроподаването, съобщава Ройтерс.
Прочетете още
През последните седмици съветската войска организира осем серии от въздушни набези против сериозна инфраструктура, които съществено засегнаха енергийната система на Украйна и доведоха до изключителни и планувани спирания на електроснабдяването в цялата страна.

Днес министерството на опазването на здравето популяризира позиция, в която се споделя, че лечебните заведения ще продължат да оказват незабавна помощ, само че плануваните интервенции краткотрайно ще бъдат спрени, с цел да се облекчи натоварването върху здравната система при възможни бъдещи спирания на електрозахранването.

" Плановите интервенции ще бъдат възобновени, когато обстановката към електроподаването се стабилизира “, добавя министерството.

Украинският държавен мрежов оператор " Укренерго " през днешния ден съобщи, че чиновниците му ще се нуждаят от още няколко дни, с цел да възобновят производството на електричество до равнищата отпреди вчерашните съветски офанзиви.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР