Временно се ограничава тежкотоварното движение по автомагистралите и основните пътища,

...
Временно се ограничава тежкотоварното движение по автомагистралите и основните пътища,
Коментари Харесай

Без инциденти с дупки и портокали по пътищата

Временно се лимитира тежкотоварното придвижване по автомагистралите и главните пътища, с цел да може снегорините да си свършат бързо, качествено и на време работата.

Това изясни районният министър Николай Нанков след контрола за зимната конюнктура. Вчера е имало редица произшествия.

Нашата съществена цел е здравето, живота на хората, посочи министърът . Не би трябвало да има бедстващи. Ако в североизтока ситуацията се усложни и цели пътища ще се затварят . В момента ситуацията е естествена, само че при зимни условия, счита министър Нанков.

При зимни условия хората да се преценяват с тях. Шофьорите би трябвало да са съсредоточени и с нараснало внимание. Няколко случая тази година с камиони са затворили аутобаните .

Вчера портокали са задръстили Автомагистрала " Хемус ", нищо че трасето е било изчистено. Нямало причина за случая. Иначе Николай Нанков увери, че страната ще се погрижи и за дупките по пътищата.

Нека да изсъхне асфалта, организацията е основана, сподели министърът. Глобалната ни политика е да не приказваме за запълване на дупки , акцентира Нанков. Амбицията му е цялостна рехабилитация на пътищата. Трябва да подсигуряваме, че няма да има бедстващи по пътищата, показа Нанков. Да се следи прогнозата за времето , поучава още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР