Временно е преустановено движението в района на кръговото движение на

...
Временно е преустановено движението в района на кръговото движение на
Коментари Харесай

Временно е спряно движението в района на Скобелева майка в Пловдив

Временно е прекратено придвижването в региона на кръговото придвижване на "Скобелева майка " в Пловдив, поради наводнен сектор от пътя, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив. Три екипа на полицията контролират и насочват придвижването в посока надлез.

Съвместно с общината е основана организация за отводняване на дъждоприемните шахти в сектора и подсигуряване на безпрепятственото прекосяване в региона. Създадена е организация за надзор, наблюдаване и взаимоотношение с общините Куклен и Родопи, на чиято територия се намират микроязовири и водоеми. Обстановката непрестанно се следи, като все още няма заплаха от преливане или разкъсване на насипи. Движението по "Кукленско шосе " се извърша в естествен темп.

От полицията поучават водачите да избират различни направления, в случай че им се постанова да минават през подлеза на улица "Гладстон ", бул. "Марица "- в зоната под ЖП моста, както и през "Коматевски възел ", където също има наводнени сектори, а разследване на продължаващите превалявания е допустимо покачване на водното равнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР